reklama

Lipiec 2010

czesc laski :-)
oglaszam uroczysty koniec remontu !!!

melduje ze zyje ;-) ja tylko na moment bo roboty w nowym mieszkanku opor :-) w zasadzie nie nowym ale odnowionym. komp dopiero dzis podlaczony wiec nie mam pojecia co u Was slychac-mam nadzieje ze wszystko ok i ze czujecie sie dobrze a dzidziusie rosna zdrowo :-):tak:
my juz w zasadzie od soboty na walizkach w domu ale jeszcze nie wypakowani z toreb podroznych i wszystko na kupie lezy. jak w menelowni. sprzatanie bez konca i wycienczenie skrajne. wczoraj po umyciu podlog 8 razy, umyciu plytek drzwi i tysiacu innych pierdółi zakonserwowaniu paneli na raty wieczorem nie umialam wstac do lazienki-M mnie niosl. krzyz mi siadal i brzuch bolal strasznie-tak wiec dzis troche spokojniej ze sprzataniem. wczoraj jeszcze wymieniali ostatnie okno w malym pokoju i panowie remontowcy robili ostatnie poprawki. M myje okna-nawet nawet mu to wychodzi i wymyl lazienke cala na pierwszy raz. jestem pod wrazeniem. jeszcze dzis przychodzi pan hydraulik na moment zobaczyc brodzik bo chyba cos cieknie wrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:. poza tym jedyneczka miala racje a'propos prysznica. armature kupilismy porzadna a na sluchawke prysznicowa przysknerzylismy i trzeba bylo zalozyc stara narazie a docelowo kupic porzadna bo dziadostwo sie nie da uzywac. anemicznie leciala woda i bylo za male cisnienie i piecyk gasl i nie dalo sie regulowac mieszaczem kompletnie. juz mielismy piecyk reklamowac-a przyczyna byla prozaiczna-chinszczyzna....i wszystko jasne. tak wiec zycze Wam kochane milego dnia-ja chyba umyje dzis jedno male okno-tylko nie krzyczcie :zawstydzona/y:

reklama
cześć dziewczynki:-)

louise gratuluję zakończenia remontu:-) jak my dostaniemy kredyt (w końcu może nastąpi kiedyś ta chwila), to do samego porodu, a może i dalej będzie remont.. nienawidzę remontów!!!

ja zaraz wychodzę do endokrynologa, mam co 6 tyg wizyty, a potem idę do koleżanki na pogaduchy:-) no a potem-klasycznie - obiad trzeba ugotować, dziś będzie mięsko z sosikiem i ziemniaczki:-)

Louise no jesteś, cmok cmok cmok:-)Porządkuj sobie powolutku, nic na gwałt, najgorsze juz za wami;-)jak się rozlokujecie do końca to zdjęcionka prosimy:-)

Ja też się nie mieszcze w katanki ani płaszczyk tzn. nie dopinam się ale nie kupuje nic raczej chyba że trafie na super wyprzedaż:-p
Właśnie kumpel do M przysłał zdjęcie synka który się urodził w nocy, się popłakałam ze wzruszenia, co te hormony ze mną robią:baffled:

Ja o 10ej planuje wypad na miasto obcykać okna a że słonko świeci myślę że będzie przyjemnie:tak:

Witam z rana:-D
Dziewczyny, które mają remont na głowie, budowę domu, aranżacje wnętrz mam pytanie. Potrzebuje jakieś stronki www gdzie mogę znaleźć rozwiązania na urządzenie nietypowego salonu...tzn. ja w całym mieszkaniu mam skosy, no i teraz nie wiem, nie mam pomysłu na ten nasz salon, więc proszę o pomoc w postaci stronek www. A w ogóle się u nas namieszało, M dostał propozycje wyjazdu na 2 tygodnie za granice i teraz musimy część spraw przyspieszyć, najgorzej, że wyjazd w niedziele wielkanocna a powrót najprawdopodobniej przed weselem mojej przyjaciółki...no jeszcze zobaczymy czy urlop dostanie...
Miłego dnia, a teraz idę was nadrobić:tak:

Witam
Wstałam już , bo wczoraj wcześniej padłam
Anetka wy już robicie remont małego pokoju?Bo my tak za tydzien , dwa też chcemy pomalować pokój i wynieść biurko i powoli zamawiać łóżeczko na miejsce biurka.A ta wogole to podziwiam ws dziewczyny,że myjecie okna -naprawdę :)
Louise super,że już po remoncie-tylko się za dużo nie przemęczaj i nie sprzątaj tyle.
Jedyneczka super ,że córeczka ma ząbka zrobionego.
Ja chodzę w kurtkach i płaszczykach porozpinanych, bo nie mam szans ich zapiąć niestety-przed ciążą nosiłam rozmiar 36 a teraz bym chcyba potrzebowała 40 żeby się dopiąc, a nie będe jednak żadnych kurtek ciążowych kupować.
Powodzenie na dzisiejszych wizytach!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
czesc dziewczyny!
Widzę ze od rana forum tętni życiem!! Nadrobiłam przy porannej kawie wczorajsze zaległosci i się melduję!!
Na początku Kama dobrze że wszytko jest ok z dzidzią to najwazniejsze a infekcję pęcherza da się jakoś wyleczyć! Tylko bidulko na Tym ślubie będziesz sie męczyć, a to taki wazny dzień!
Louise - gratuluję zakończonego remontu, kobito wreszcie odpoczniesz!!
Jedyneczka - dzielna ta Twoja mała Emi!
Anetka - uwazaj przy Tym myciu okien!! Sama myłam w sobote i potem wieczorem dogorywałam na kanapie!!
Beatka - dla pocieszenia w weekend wyjęłam kurtki wiosenne i co?? nie dopinam się w ani jednej!! ale nie kupie nowej na kilka miesięcy, bo chyba się nie opłaca będe chodzić w rozpiętych i eksponowac brzuch!!
Ja jestem w pracy, przed audytem recertyfikującym, zapiernicz ataki ze nie wiem w co ręce włożyć!1 A ja jakas taka rozlazła jestem i wszytko robie 100 razy wolniej!

Ello :-)

louise witam gratuluje i cholernie zazdroszcze

jedyneczka strasznei przewidujacy bo rok przed "zrobieniem" brata dostal lozko a jeszcze pol roku wczesnej o nie nudzil :tak: jak znowu wymysli cos podwojnego to zaczne sie bac:-D
pogratulowac dzielnej cory :-)

aneta niestety objadanie sie za dwoje nie jest niestety zbyt zdrowe ale dobrze ze juz jest ok niestety mamy posciskane zoladki i maja mniejsze mozliwosci a apetyt dopisuje taka zlosliwosc lekka ;-)

u mnie sloneczko od rana i czekam na pana od piecyka gazowego :tak: a jego jakos nie widac :-( a ja jako ciezarna jakos oczywiscie nie pamietam na ktora sie z nim umowilam :zawstydzona/y: tyle ze rano i chyba przed 10 wiec od 8 czekam gotowa :-D bez makijazu moze pan bedzie przystojny jakis

Zycze wszystkim udanego dzionka jak najbardziej i bardzo dobrych humorkow :-)

Luise ale masz fajnie!!
Ja właśnie powoli przygotowuję się do remontu. Dzisiaj przychodzą panowie wyceniać robotę. Ale miałam sen o szpitalu, gdzie nie dało się nic jeść, bo były ochydne potrawy. A ja taka głodna ciężarna:)

Witam
Wstałam już , bo wczoraj wcześniej padłam
Anetka wy już robicie remont małego pokoju?Bo my tak za tydzien , dwa też chcemy pomalować pokój i wynieść biurko i powoli zamawiać łóżeczko na miejsce biurka.A ta wogole to podziwiam ws dziewczyny,że myjecie okna -naprawdę :)
Louise super,że już po remoncie-tylko się za dużo nie przemęczaj i nie sprzątaj tyle.
Jedyneczka super ,że córeczka ma ząbka zrobionego.
Ja chodzę w kurtkach i płaszczykach porozpinanych, bo nie mam szans ich zapiąć niestety-przed ciążą nosiłam rozmiar 36 a teraz bym chcyba potrzebowała 40 żeby się dopiąc, a nie będe jednak żadnych kurtek ciążowych kupować.
Powodzenie na dzisiejszych wizytach!!!

Madziu no powli robimy, M się oczywiście nie śpieszy, tylko go poganiać musze,ja bym wolała raz dwa zrobić i mieć spokój a on mówi że jeszcze czasu jak marasu:baffled: wszystko powypakowaliśmy do kartonów a teraz wynosimi meble, kanape itp, potem zdzieranie tapet, podłogi itd

louise super że juz koniec, miłego mieszkania w nowym mieszkanku :)))

Ostatnia edycja:
reklama
ewcik-dziekowac :-) tez nienawidze remontow i juz na zapas Ci wspolczuje-u nas jeszcze ,mega sprzatanie teraz wrrrr. oby wam szybko sie zaczal i szybko skonczyl :-):tak:

jedyneczka ja tez mysle ze pogoda jest taka ze grzech nie umyc ;-) zdjecia wstawie jak tylko posprzatam :-). oprocz przedpokoju bo wyszedl brzydki-nie pasuje mi ta farba do niczego i nie poradze nic na to-jeszcze jest walnieta perla i wyglada to tandetnie i kaszaniasto-M nie chce sie zgodzic na powtorne malowanie innym kolorem :-( za to duzy pokoj i kuchnia sa ladne a lazienka jest taka jak chcialam. kuchnie wstawie pusta gdyz meble jeszcze nie wystepuja :-D:-D:-D

ania_pestka
ja glownie patrzylam na inspiracje leroy-merlin i korzystalam z rad moich panow remontowcow-oni mieli duzo pomyslow i zdjec ciekawych tych remontowanych domow, ktore robili. nasz tez juz uwieczniony ;-) jeszcze deccoria jest ale nie wiem jak dokladnie brzmi adres www. tiffi i jedyneczka na pewno wiedza. jak wpiszesz w google "skosy w mieszkaniu rozwiazania" albo cos w tym stylu to ci duzo znajdzie ciekawych rzeczy. ja tak szukalam "mala lazienka rozwiazania" :-)

madzik dzieki ja tez sie ciesze :-) ja rowniez nie kupuje zadnych kurtek-pozyczylam od kumpeli wiekszej kurteczke typu flayers (dawniej byly-moze niektore pamietaja ;-)) z tym ze bardziej dziewczeca i kusa-ladniutka i smigam w tym sweterku co sobie zamowilam z allegro kiedys wklejalam wam linka na wartku modna lipcowka. bardzo bardzo fajny i wygodny-naprawde p[olecam. sa rozne kolory i cena nie popzostawia nic do zyczenia :-) zreszta wkleje linka jeszcze raz
CIĄŻOWE WDZIANKO DLA PIEKNEJ KOBIETY_REGULACJA (928498491) - Aukcje internetowe Allegro

mam ten pierwszy od gory-bez z brazem melanz

aisim dzieki-zmykaj kobito wreszcie na zwolnienie-nalezy Ci sie i najwyzszy juz czas. odetchnij troche przed tym porodem i macierzynstwem :-)

ashika
dziekowac ;-) Tobie kochana tez szybciutko zleci-nie wiem jak to sie stalo ze my juz po. dopiero sie wyprowadzalismy :-D:-D:-D wiec Ty tez nawet sie nie obejrzysz a juz bedziesz plywac w nowej wannie i "siedziec na nowym tronie" jak to mowi nasz pan hydraulik :-D:-D:-D:tak:

mruczka no fajowo ! ja narazie nie snie o niczym bo padam na pysk wieczorem tak wyczerpana ze nie umiem nawet czytac-a M zasnal wczoraj wpol zdania wypowiadanego do mnie ;-) powiem jak do ashiki-zleci w momencie :-)

anetka dzieki Tobie tez :-)

a ja tydz po swietach na wesele ide-mam na oku taka kiecke-powiedzcie szczerze czy nie buracka? wiem ze sztywniacka troche ale chce odcinana pod biustem i zeby choc troche miala golego-np ramiona i cycki bo reszty nie pokaze a tym akurat wreszcie moge sie pochwalic. planuje czerwone szpilki (niezbyt wysokie do tego i tylko kolczyki z bizuterii)

EST ZMYSŁOWA SATYNOWA KIECKA Z DUŻĄ KOKARDA_HIT (953396029) - Aukcje internetowe Allegro

ja ta czarna chce

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry