patipaula
Fanka BB :)
Witam:-)
Piekny dzionek may dzisiaj:-)
Dzis byłam na zakupach w auchanie i za wasza namowa pierwszy raz skorzystałam z przywilejów ciezarnej-poszłam do kasy pierwszeństwa i mozna powiedziec wepchnelam sie. Znaczy powiedzialam ze to kasa pierwszenstwa bo jakos dziwnie spojrzeli-ale nikt nic nie powiedzial. Postanowiłam ze od tej pory bede egzekwowac swoje prawa-bo jak to mowicie jak nie teraz to kiedy.:-)
madzik1980 pochwal się nowa fryzurka, a z M szybko sie pogodzicie
Perla Witaj z powrotem i jeszcze raz gratuluje córeczki:-)
A ja dzis rozmrozilam lodówke i ja wyszorowałam:-) w koncu trzeba te porzadki przedswiateczne sobie porozkladac.
Piekny dzionek may dzisiaj:-)
Dzis byłam na zakupach w auchanie i za wasza namowa pierwszy raz skorzystałam z przywilejów ciezarnej-poszłam do kasy pierwszeństwa i mozna powiedziec wepchnelam sie. Znaczy powiedzialam ze to kasa pierwszenstwa bo jakos dziwnie spojrzeli-ale nikt nic nie powiedzial. Postanowiłam ze od tej pory bede egzekwowac swoje prawa-bo jak to mowicie jak nie teraz to kiedy.:-)
madzik1980 pochwal się nowa fryzurka, a z M szybko sie pogodzicie

Perla Witaj z powrotem i jeszcze raz gratuluje córeczki:-)
A ja dzis rozmrozilam lodówke i ja wyszorowałam:-) w koncu trzeba te porzadki przedswiateczne sobie porozkladac.

bylismy na ostrym dyzurze pediatrycznym bo co zjadl czy wypil to zygal jak kot, az chlustalo...

trochę się po tym biegu dziwnie czuje.. mam nadzieję,że nigdy już się tak nie zapomnę