reklama

Lipiec 2010

no gdzie ta kama??????

madzia mam nadzieję ze sie szybko pogodzicie,nie płakusiaj już :)))
ewcik To biegłas do autobusu!!!!!!!!!!! no mam Ci po dupce wyszczelać????????!!!!!??????
rybkabiala nareszcie się odzywasz po tak długiej przerwie:-)

ja teraz poprasuję firanki a eMek mi powiesi

reklama
tweenie zrób badania faktycznie bo mocno Ci leci jak piszesz. Mnie jeszcze nic nie krwawi ale też jutro zrobie od wypadku.A z M chyba zgoda skoro filmik razem oglądaliście?zakładam że wtulenia;-)No i udanej wizyty:happy2:

taa, M się w poduszkę wtulił i tyle było go widać...

Wróciłam w końcu od lekarza i mam mega doła. Moja morfologia jak u truposza. W ciągu 3 tyg mi strasznie poleciała, zwłaszcza, że wcześniej miałam lepszą niż przed ciążą. 3 tyg temu zaczęłam łykać witaminy dla ciężarnych i ciekawe, jakie byłby wyniki bez nich skoro po tych witaminach tak słabo :/
I mam podejrzenie cukrzycy, bo po tej glukozie miałam taki wynik, że położna, a potem lekarska się za głowę złapały.
Tak więc, zdołowałam się potężnie. W piątek idę na poprawkę glukozy, 3 razy będą mnie dziurawić...:confused2:

Dziewczyny ja już jestem ponad 10 kg na plusie, a nie jem pieczywa, ziemniaków, słodyczy. Nie wiem dlaczego i od czego ja tak tyję. Może zrobić jakieś badania?Dla mnie to nie jest normalne i nie wiem, co o tym myśleć.

moja koleżanka przez całą ciążę prawie nic nie jadło, bo blyskawicznie wymiotowała po wszystkim, a 30 kg przytyła :cool:

Jeszcze do Tweene - nie martw się tym wypływem krwi z nosa, teraz krzepliwość jest gorsza, akrew rzadsza. u mnie to od jakiś 2 miesiecy na porzadku dziennym ze krew mi leci z nos co drugi dzień. Gin kazał tylko na konsultacje laryngologiczne isc czy sie jakis polip w nosie nie zrobił!! Ale jest ok! Za to z dziązłami mam spokój.

taa, też mam iśc do laryngologa, żeby mi naczynka przypalił, czy coś. ale daruję sobie, a nie będą mi w nosie grzebać

tweenie nie martw się, będzie dobrze.. a żelazo bierzesz??
brałam tylko te witaminy. Teraz dostałam żelazo na receptę i mam brać podwójną dawkę.

Ale bardziej to ja się martwię tym cukrem, bo to niebezpieczne dla dziecka. Przez całe życie obawiałam się cukrzycy, bo mam igłowstręt i to jest dla mnie nie do przejścia :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry