reklama

Lipiec 2010

reklama
A ja byłam z rodziacami w Silesi-to takie duze centrum handlowe w Katowicach-zjadłam kawałek pizzy Hut i polazilam po sklepach :)
Z M już ok -chociaż mnie wkurza , no , ale to tak czasami jest......................
Kama ja czułam ,że będzie dziewczynka-gratulacje i wklejaj fotki!!!
Tweenie a te 180 cukru miałaś po tym obciązeniu 50 gramowym?a ile miałaś nad czczo?Morfologią się nie przejmuj, pobierzesz żelazo i będzie dobrze-w tym zestawach witaminowych jest mało żelaza-no akurat w Elvicie w tym co biorę jest dużó 80 mg może dlatego ja mam dobrą hemoglobinę, ale w reszcie jest mało.
Ja wkleję zdjęcia z moimi krótkimi włosami zaraz na zamknięty-chociaz dużej zmiany nie ma :)
A wieczorkiem będe oglądać YCD :)

hej hej jeszcze ja nie znam płci :p;p
KAMA gratulacje córeczki :)

Ja niestety nie mam ostatnio czasu na bb, mam ostatnie 3 tyg zajęć na uczelni, pisanie pracy licencjackiej, początek egzaminów itp. Po całym takim dniu pełnym wrażeń jestem padnięta jak po całym dniu na wykopkach ;]
Może któraś może mi streścić co u Was ? Bo nie dam rady nadrobić ;(

Tweenie a te 180 cukru miałaś po tym obciązeniu 50 gramowym?a ile miałaś nad czczo?Morfologią się nie przejmuj, pobierzesz żelazo i będzie dobrze-w tym zestawach witaminowych jest mało żelaza-no akurat w Elvicie w tym co biorę jest dużó 80 mg może dlatego ja mam dobrą hemoglobinę, ale w reszcie jest mało.

ja biorę prenatal, nie pamiętam, jaka jest dawka żelaza, ale to ok 430% dziennego zapotrzebowania. A tymi wynikami jestem przerażona, bo żelazo i hemoglobina zawsze piękne jak u hutnika, a cukru miałam malutko, na pograniczu normy. A tu taki klops.
Tak, 50 mg glukozy. Nie powiem, ile miałam na czczo, bo nie kumam tych skrótów, a u lekarza z tego wszystkiego zapomniałam zapytać :/

jedyneczka dobrze ze na twoim stanelo w koncu....tylko zawsze zastanawia mnie jedna rzecz-skoro i tak staje na naszym-bo przewaznie mamy racje-to po co to wszystko, te okolicznosci towarzyszace...nerwy stres placze...i to serwuja nam wlasnie najblizsze nam osoby w postaci naszych M....:baffled:

supcio lez jak kaza...dzieciak najwazniejszy :tak:

atabe i ty tez lez...kurde wszystkie powinnysmy chyba lezec... cos sie dzieje z naszymi brzuchami i nie tylko ostatnio

perla my tez sie za toba stesknilysmy :-):tak:

tiffi ja zaszlam 31 pazdziernika :-)

anetka i dobrze ze olalas to okno-ja tez dzis nic nie zrobilam tylko spacerowalam-po wczorajszym bolu dalam sobie luz

patipaula brawo!!! b dobrze zrobilas-dlaczego mamy stac i sie zle czuc skoro nie musimy?! tak trzymaj!!! :-)

ewcik dostaniesz po pupsku za te biegi. ani to zdrowe ani przyszlosciowe. nu nu nu!!!!

madzik vanilka glowy do gory i mam nadzieje ze humorki juz lepsze

agatha ja tez wlasnie dzis stwierdzilam ze slaba jestem masakrycznie. nic nie zrobie a uhetana jak dziki dzik. a gdzie 8-9 miesiac...:-(

tweenie straszne rzeczy opowiadasz... no tak naraz Cie to wszystko napadlo...moze dadza ci zelazo i witaminy i bedzie luz. jedz duzo czerwonego miesa i warzyw/owocow. ale z cukrzyca nie pomoge...biedna Ty

ja sie zalamalam dzis....kupowalam spodnie bo nie mam co na dupe wlozyc tak przytylam. no i na nieszczescie sie obejrzalam w lustrze typu cala i dokladnie wreszcie. nie poznalam sie-oblesny slon z cellulitem i walkami szynki po bokach :-( wcale nie wygladam kwitnaco i ladnie-jestem gruba spasiona (brzuszek brzuszkiem ale to tluszcz na maxa oprocz tego) i cala napuchnieta jak pijaczka...mam mega dola i odechcialo mi sie wszystkiego. na dobitke gwozdziem do trumny bylo jak spodnie w ktore wchodzilam i nie cisnely zaczynaly sie od rozmiaru 31. wiec takie zakupilam a drugie 32. przed ciaza nosilam 25/26/27. wiec w optymistycznej wersji przytylam o 4 rozmiary...stracilam ochote do wychodzenia z domu i pokazywania sie ludziom na oczy...

reklama
ja mam z żelazem odwrotną sytuacje.. na początku brałam Feminatal N no i zrobiłam z ciekawości poziom żelaza- norma jest 50 do 150, mi wyszło 167.. za jakiś czas znowu zrobiłam i było 197:shocked2: facet w lab powiedział, że jest zdecydowanie za wysokie, że może mi wątroba wysiąść.. no to odstawiłam witaminy.. zrobiłam po jakimś czasie powtórkę i wynik był 55- na granicy anemii:shocked2: no to kupiłam sobie inne witaminy, Prenatal- w tamtym tyg robiłam badania i żelazo mam.. 247! ja już nie wiem, co to się dzieje, muszę jutro poważnie pogadać o tym z ginką

louise ja czuję się podobnie niestety, jak baleron:dry:a co będzie dalej..

dziewczynki, ja już się pożegnam .. idę ogląda tv, you can dance za pół godzinki no i spać :) kolorowych senków Wam życzę, dobranoc

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry