reklama

Lipiec 2010

tweenie to jaka morfologia ci wyszła i ta glukoza. Moja koleżanka jest w ciąży (rodzi w maju) i ma tą cukrzycę ciążową, no wiadomo nie jest lekko z jedzeniem, bo jednak musi pilnować diety. Moja koleżanka też miała taką dużą gluzkozę, ale trzyma dietę i jest ok
Ja byłam kiedyś na tym zabiegu przypalania naczynek w nosie, dziękuję więcej nie pójdę, dobrze, że koleżanka ze mną poszła. Jednym słowem, jak lubisz swąd palonego ciała i dopuszczasz możliwość lania się krwi to skorzystaj (choć widziałam osobę która wstała po tym zabiegu i poszła do domu)
kama gratulacje córuni!!!!!!!!
louise no widzisz ja miałam OM 15.10, a zaszłam 30.10/31.10 no ale póki co według OM i wg USG mam na 22.07, a ty jak masz??? Na moim suwaczku niby jutro dopiero 23 tydzień, a na USG dzisiaj jest już 23 i 2 dni. Ale ja nie rozumiem, ty kupowałaś normalne spodnie czy ciążowe??? Generalnie myślę, że dla innych z boku wyglądasz ok, tylko samej trudno się pogodzić z takimi zmianami

Miałam dzisiaj dość dobry humor, ale mnie M wkurzył - drobiazg miał zadzwonić do kuzyna w sprawie czy zrobi nam kuchnię - już mu ponad miesiąc schodzi. On jak ma zadzwonić do kogoś z jakąś sprawą to się zbiera - normalnie jak do Królowej Angielskiej by miał dzwonić (musi się przygotować), więc musiałam strzelić focha i właśnie rozmawia przez tel. Inaczej by nie podziałało. Zobaczymy, czy coś ustali

reklama
kama haha dobrze obstawiałam:-p gratuluje dziewuszki:-)

ja też mykam zaraz na YCD, na szczęście jak na razie skurcze się nie powtórzyły, więc jestem dobrej myśli!

ja też miałam kiedyś przypalane naczynka w nosie i nie wspominam tego jakoś źle, a pomogło, bo miałam częste krwawienia...
teraz też mam z nosa i warg- ale gin powiedział, ze to norma i mam się tym nie przejmować.

Ostatnia edycja:

tweenie, nie wiem, jak to jest, ale mi mój gine na dwa dni przed badaniem glukozy kazał odstawić absolutnie wszystkie słodycze, no i ostatni posiłek przed badaniem zjeść o 18-ej poprzedniego dnia, jakoś dotrzymać do rana i lecieć na badanie. Może jadłaś dzień wcześniej coś, co podwyższa poziom cukru? Słodycze, budyń, słodkie owoce? Powtórz badania zgodnie z zaleceniami mojego gine, może wyjdą lepsze.

Perla, kama - gratuluję dziewuszek :)

Oj dziewczynki z tą wagą niestety tak jest. Będziemy się odchudzać po ciąży. I tak połowy rzeczy nie będzie można zjeść, bo będziemy karmić piersią. Ja też przytyłam. I to nie w brzuch a właśnie w boczki. Stamtąd się najtrudniej zrzuca, ale no strzelać sobie w łeb nie będę. Zawiniłam, bo mało się ruszać i bez przerwy podjadam. Trudno...
Ja też zaraz oglądam YCD. Bojciu, ale ten czas leci. ;-)

reklama
Tweenie, mi na słabą morfologię ( a mam bardzo lichą odkąd jakiś czas temu miałam przetaczana krew przy pozamacicznej) bardzo pomógł tardyferon - gin mi przepisał jak zaszłam w ciążę i naprawdę bardzo mi poprawił wyniki.

Dziewczyny, czytam sobie opowieści marcówek z porodówek i płaczę normalnie, szok, ale z jednej strony jeszcze bardziej się boję porodu, a z drugiej nie mogę się doczekać tych emocji, to jednak są piękne chwile:-) przynajmniej dla mnie to były chyba największe emocje w życiu jak Majkę rodziłam.

Nie wierzę, ale jutro M wraca, 3 tygodnie zleciałooooo...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry