reklama

Lipiec 2010

No jestem.

Vanilka nie smutaj się, zrzucimy szyneczki po ciąży;-)ale ja też byłam w szoku jak zobaczyłam się w przymierzalni:szok: (w domu lustra nie mam:-p)I nie denerwuj się teściem, szkoda zdrowia.

ewelad no jaki miły M, nie ma to jak kwiat bez okazji;-)i od koleżanek fajowy prezent, ja myślę zakupić taki:tak:a piesio na co chory biedaczek?

aneta-h my z M bardzo lubimy usta usta i tez ryczałam jak urodziła:-)

madzik dobrze że z M już zgoda;-)Więcej nas widzę dzisiaj takich płaczliwych:baffled:

perla to cholerstwo się przypętało ale dobrze że już przechodzi Krystiankowi.

olyv zdrówka dla synka.

ewcik ja też się zagalopowałam ostatnio przez ulice i nagle olśnienie że ja w ciązy i nie powinnam biegać:baffled:

tweenie żelazo pomoże ale jak z cukrem nie tak to dieta niestety:-(ale nic się nie martw bo jak będziesz na diecie nic dzidziolkowi nie szkodzi tylko ty biedna:sorry2:

kama gratki dziewuszki:-)mój M tez nie był zachwycony i zapowiada jeszcze jedną próbe - wręcz wszystkim to rozgłasza:-Dale oczywiście już kocha swoja małą;-)

tiffi louise no właśnie, i tak na naszym stanie i tak, to po co tak się zapierają, zwlekaja i nerwy nam psują:dry:Ja tez wskórałam fochem, teśc znalazł fachowca co u nich łazienke robił, jest powolny ale dokładny ponoć i maja zacząć po świętach he he czyli muszę już okna zamawiać, dobrze że jeżdże za nimi od 2 dni:tak:Tylko M burczy że jak zawsze postawiłam na swoim:-pwięc jestem happy:-)Tylko coś mnie do toalety nie ciągnie i brzunio pełne obolałe, nie wiem co by tu na noc zapodać, samych buraczków to ja nie zjem:-p

reklama
To cud ze moja glukoza wyszła 130 po obciazeniu, bo ja zjadlam na noc przed badaniem tyle slodyczy ze masakra ;)
A na hemoglobinę sok z buraków i mięso wołowe -to z naturalnych sposobów.
Agatha no to pewnie się cieszysz ,że M już wraca-widzisz jak to minęło.

Cześć dziewczynki, od jutra mam nadzieję już na pełną aktywność :tak:, dziś czuję się całkiem dobrze :tak:. Skomentuję tylko posty, które pamiętam z ostatniej chwili.

Kama gratuluję córeczki, już ci ją ze zdjęć wywróżyłam :-D.

Tweenie ja miałam w pierwszej ciąży cukier 153 i musiałam stosować dietę tzn. ograniczyć do minimum słodycze (najlepiej do zera, ale nie zawsze się da ;-)), owoce, soki owocowe - szczególnie przecierowe (np. kubuś), napoje oczywiście, no i starać się nie jeść jasnego pieczywa, makaronów itp., po dwóch tygodniach miałam 131, a po miesiącu 103 i dali mi spokój z badaniami :-).
A ogólnie mam teraz wyniki rewelacyjne, nie wiem czy to zasługa witamin (biorę centrum materna), ale jest super :tak:, a przed krzywą cukrową, to tygodniową dietkę zastosuję :tak:.

Miłego wieczorka i do jutra :tak:.

geperty to się cieszę że zdrówko wróciło:-)

Zaczynam się obawiać wyniku tej cukrowej:baffled:

I zapomniałam się pochwalić że w maju eks daje mi już na zawsze mojego pieska Gasparka :tak:bo się przenosi bliżej swojej laski i nowej pracy a dom znów spróbuje sprzedać. Troszke szkoda mi tego domu, tyle pracy tam włożyłam, Emi taki pokoik super tam ma ale cóż, to już nie moja sprawa:-p

jedyneczka piesio skonsumował coś niedozwolonego -śmietka czy cosik chyba i niestrawności dostała-targało bidulkę na dwie strony:-( żal mi jej wtedy strasznie jak taka smutna i chora, a jestem przewrażliwiona na jej punkcie i w ogóle taka ze mnie trochę Violetta V, więc przeżywam, ale już chyba lepiej:-)
tweenie, agatha ja też tardyferon szamam-zobaczymy, czy wyniki się poprawiły, bo mam do odebrania
spadam lulu:-)

kama - gratuluję Dziewuszki, witaj wśród córeczkowych mam :) (a mówiłam, że dostaniesz dziewczynkę :))
kama gratki dziewuszki:-)mój M tez nie był zachwycony i zapowiada jeszcze jedną próbe - wręcz wszystkim to rozgłasza:-Dale oczywiście już kocha swoja małą;-)
Mój M też w pierwszej chwili przeżył małe zaskoczenie, ale za chwilę deklarował miłość dla swoje Królewny - i też jak u Ciebie Kama i jak u Ciebie Jedyneczka zapowiada i liczy na drugiego syna :)

reklama
jedyneczka no czasem nie ma innego wyjścia jak strzelić focha, u mnie tez podziałało kuzyn do kuchni przyjedzie po świętach. A co do załatwiania ja ostatnio 2 dni temu, też by się przydało

Zaraz idę spać, jakoś nie mam dziś siły na nic, ale chyba zjem jeszcze jakąś mandarynę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry