Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

wstałam o 9,zjadłam śniadanie i nic mi się nie chce...:-)

daj mu czas... Niech się odetnie nawet na kilka tygodni, to nieprawda że za ten czas nie będzie czego zbierac- bo jesli faktycznie- to nie ma sensu wogóle walczyc o ten związek. Jesli jego rodzice są przeciwni, też daj im czas- są przerażeni, że ich syn dopiero co wszedł w dorosłe życie, może mieli plany z nim związane (wiadomo- rodziece, duma i kariera) a tu mloda dziewczyna, dziecko, pieluchy czyli ograniczenia. Oni rowniez musza dorosnąc do tej sytuacji mimo wieku. Piszę niejako z doświadczenia. Mój brat ma 25 lat. Żwiązał się z dziewczyna (lat 20) która zaszła w ciążę (mimo że wczesniej wogóle z nim byc nie chciala). Był wolnym duchem, a po roku powiem ci: bardziej odpowiedzialnego młodego człowieka nie znam... Ale tez potrzebował CZASU. CZASU... 
na dodatek wczoraj zrobilam wyciag z konta i co nasz madry bank zrobil przelal pieniadze staremu wlascicielowi mieszkania i spowrotem sciagnac ich nie moze,musimy to osobiscie zalatwic chociaz wogole z mojej winy to nie bylo