reklama

Lipiec 2010

reklama
supcio a prócz piasku coś ci jeszcze wyszło w tych wynikach?

a co do duszności- to u mnie też się pojawiły, co prawda tylko raz miałam tak, ze nie mogłam złapać powietrza- no masakra, ale ogólnie ciężko dycham ostatnio, jak po maratonie...

Rety ,wiec nie jestem sama z moimi dusznosciami !!!
Ja to na plecach dluzej jak kilka minut nie mogle lezec bo dusi mnie ...
ogolnie noce sa do bani bo nie wiem jak mam spac ;/
i tak cala noc z boku na bok ...ciekawe ile moje drewniane lozko jeszcze pociagnie :)
a ja sie za to zmagam z wszechobecna zgaga i mimo specyfikow przegrywam ta walke, ale to przez moja przepukline w polaczeniu z rozpychajaca sie krolewna... :sorry2:

Vanilka święte słowa :-D:-D:-D
ja nie mam duszności, nie mam zgagi, ale mam twardy brzuch (rzekomo). I mam ogromny apetyt i wrrr te pierd.... gołębie na parapetach wyprowadzające mnie z równowagi :-D Właśnie je goniłam...

Mysza my kupiliśmy w końcu te kolce na gołębie, bo już się nie dało. W praktikerze najlepiej cenowo to wyglądało. A do tego taki spray odstraszający i M będzie kombinował w weekend, bo się nie da z nimi

Mysza my kupiliśmy w końcu te kolce na gołębie, bo już się nie dało. W praktikerze najlepiej cenowo to wyglądało. A do tego taki spray odstraszający i M będzie kombinował w weekend, bo się nie da z nimi

spray mam... nie potrafię ocenić czy działa, ale raczej nie... do wszystkiego te wszarze się przyzwyczajają. Będę zakładać rękami M takie siatki z ostrymi wypustkami własnej produkcji, ale teraz i tak mam nieumyte okna.

reklama
jakie siatki? my kupiliśmy taką listę z dwoma rzędami kolców. Mam nadzieję, że zadziała. Chociaż widząc, co one kombinują, pewnie sobie zaraz jakąś laweczkę przywleką:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry