reklama

Lipiec 2010

reklama
A gdzie ten wontek miluszka znajde???

https://www.babyboom.pl/forum/lipiec-2010-f307/wyprawka-na-start-c-d-newfie-35214/

Perla zgadzam się z tobą, ja to nawet na lipcówkach widzę z 10 niepotrzebnych tematów, można by je poprzeklejać w jeden np. Zbędne, bo chyba tak po prostu nie da się ich usunąć :no:, ale głowy nie daję ;-). No i główny wątek tej już nieźle jest zaśmiecony, ciężko znaleźć linki które się już pojawiały, bo nie ma ich na tematycznych, a na głównym można się zgubić.
Dziewczyny starajmy się utrzymać ład, bo za Nas nikt tego nie zrobi, a po to podajemy różne informacje, żeby później z tego korzystać, a nie za każdym razem się powtarzać.

Hej mamuski
Witam sie po swietach, tradycyjnie z pracy!! Ja dalej kiepsko dycham, ciągle mnie ta jelitówka męczy chociaż myslałam ze juz odpusciła ale niestety!!
I schudłam 2 kg!! wiec bilans sie zmniejszył z 10 kg na 8 !! (tyle moze pozytywów w tym wszytkim)
Staram się jednak duzo pić zeby sie nie odwodnic a przy tym małej!!

Kurcze dziwewczyny doradzcie cos z tym imieniem: bo czas leci a u nas decyzji brak. Typy to Martynka, Paulinka lub Anita!!

Dobra postaram sie nadrobić teraz zaległe 10 stron!!

Aisim mi z tych trzech imion najbardziej Martynka się podoba :)
Mnie coś dzisiaj brzuch pobolewa-ale jelita -zjadłam puszkę kukurydzy na noc i mam za swoje.
Emih, Mammi , AShika odzywać nam się tutaj-bo smutno bez was!!

reklama
Atabe ja Ci tak zazdroszczę ,że Twój M chcę Jagódkę-bardzo mi się podoba ,ale u nas była umowa że to mój M wybiera imię dla dziewczynki więc postanowione ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry