Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kasik a odgapiaj i niech służy:-) a jeśli znajdziesz coś taniej, to się podziel... ja nadal czekam na odpowiedź z tego sklepu i mnie zaraz coś weźmie, bo ileż to można!!
a co do truskawek - najlepiej zróbcie zdjęcie kubeczka i pokażcie, jak mają te truskawy wyglądać. Narobiłyście smaka, a nie wiem, czego i gdzie szukać![]()
- generalnie dostalam OPR, dziewczyny!!!dziewczyny nie zasmiecajmy naszego forum!!! sa juz 2 podobne watki to po co tworzyc kolejny?????
- a dokladnie BOLERO ORGANIC!! pychota!!!!!tiffi kasik te truskawki co polecila dzamenka sa tylko w realu, w chłodniach gdzie mrożonki,sa w kubeczkach biialych i różowych,ponoc lepsze te biale bo ekologiczne, na przykrywce jets zielony napis Bolero, to są truskawki zmiksowane:-) smacznego
Niestety ja na większe zakupy idę dopiero w piątek z M, bo sama nie mogę nosić. A do reala po pudełeczko truskawek to mi się nawet nie chce jechać.

- lista jest juz przeklejona tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/lipiec-2010-f307/wyprawka-na-start-c-d-newfie-35214/index2.htmlA gdzie ten wontek miluszka znajde???