reklama

Lipiec 2010

tiffi kasik te truskawki co polecila dzamenka sa tylko w realu, w chłodniach gdzie mrożonki,sa w kubeczkach biialych i różowych,ponoc lepsze te biale bo ekologiczne, na przykrywce jets zielony napis Bolero, to są truskawki zmiksowane:-) smacznego

reklama
kasik a odgapiaj i niech służy:-) a jeśli znajdziesz coś taniej, to się podziel... ja nadal czekam na odpowiedź z tego sklepu i mnie zaraz coś weźmie, bo ileż to można!!

a co do truskawek - najlepiej zróbcie zdjęcie kubeczka i pokażcie, jak mają te truskawy wyglądać. Narobiłyście smaka, a nie wiem, czego i gdzie szukać:-D

dobra,ide robić zdjecie hihi

dziewczyny nie zasmiecajmy naszego forum!!! sa juz 2 podobne watki to po co tworzyc kolejny?????
- generalnie dostalam OPR, dziewczyny!!! :( juz przeklejam liste do watku emih! Nie chce jednak byc biczowana, bo wszystkie stwierdzilysmy by sie nie zgubilo na glownym by zrobic oddzielny! Chcialysmy dobrze!!

tiffi kasik te truskawki co polecila dzamenka sa tylko w realu, w chłodniach gdzie mrożonki,sa w kubeczkach biialych i różowych,ponoc lepsze te biale bo ekologiczne, na przykrywce jets zielony napis Bolero, to są truskawki zmiksowane:-) smacznego
- a dokladnie BOLERO ORGANIC!! pychota!!!!!

ale kusicie dziewczyny :happy: Niestety ja na większe zakupy idę dopiero w piątek z M, bo sama nie mogę nosić. A do reala po pudełeczko truskawek to mi się nawet nie chce jechać.
Ja mam knedle z truskawkami, może sobie dzisiaj zjem na obiad. Ale nie wydaje mi się żeby były jakieś rewelacyjne, bo to nie domowa robota, tylko zwykła mrożonka.
Muszę obejrzeć KSD, bo ostatnio nie miałam czasu. Pojawię się później.

prosze:-) Zdjęcie0042..jpg

Mysza ja Cię zamorduję za te knedle !!!!!! mnie się tak ich chce od jakiegoś czasu, ale ze śliwkami...

Perla nie krzycz na nas, obiecujemy poprawę:-D

Dobra drogie Pani, ruszyłam dupkę, ubralam się, zrobiłam siku i umyłam zęby i lecę do lekarza. Nawet niech wytną mi te jelita, bo mam już dość biegania do klopa :crazy:
I bardzo proszę o spokój, bo znając Was - nie będzie mnie godzinę, a nadrabiać będę przez 3 :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry