reklama

Lipiec 2010

tiffi, ale się rozpisałaś :)
matę mam tiny love - MATA TINY LOVE-OKAZJA (973933277) - Aukcje internetowe Allegro i jeśli o mnie chodzi, to uważam, że robią najlepsze maty :)
fotelik też już mam, graco logico s z bazą, sam fotelik waży chyba 4,5 kg, baza prawie drugie tyle. Sprawdzę i Ci powiem dokładnie. wiem, że pasuje do wózków graco, do czego jeszcze, nie wiem, bo nie interesowało mnie to - nie będę wpinać fotelika na stelaż. A koniecznie chciałam fotelik tej firmy, gdyż :
1). nie podobają mi się maxi - cosi
2). ma 5 punktów za bezpieczeństwo (czyli tak samo jako MC)
3). ma porządną budkę, a nie jakąś płachtę materiału
4). ma rewelacyjną cenę, z bazą nowy można mieć za 340zł
5). dziecko w nim leży, a nie siedzi
Fotelik GRACO LOGICO S+BAZA + GRATIS - WROCŁAW ! (982033992) - Aukcje internetowe Allegro mam coś takiego, ale w innym kolorze

reklama
Tiffi, dzięki za tą instrukcję z tamponem, bo właśnie postanowiłam jutro oddać mocz i też na posiew.

Ja kupiłam Peg Perego Primo Viaggio, używany na allegro, pasuje do wszystkiech stelaży wózków Peg Perego - taką mam właśnie spacerówkę po Majce.

Jeste,m jak najbardziej za listą rzeczy potrzebnych.

A to mój fotelik:

http://www.allegro.pl/item968164449_fotelik_peg_perego_primo_viaggio_tri_fix_e.html

Ostatnia edycja:
A jesteś pofarbowana? Bo nie wiem, czy muszę poprawiać kolor włosów :-D Żebym blado nie wyglądała. Koszula - hmm brzmi ciekawie :-D. Słuchaj niby mam leżeć, ale nic mi z tego nie wychodzi. Możemy się spotkać w następujące dni: 12,15 kwietnia, 19,20 kwietnia, 23,24 kwietnia. Pomiędzy tym mam wizyty, badania i jadę na weekend do Katowic. Bo M chce iść na mecz GKS-u no więc się zgodziłam.

ja niby nie muszę już leżeć i prowadzić oszczędny tryb życia i nie chodzić dłużej niż godzinę, ale już kota (delikatnie mówiąc) dostaję w domu :/
Pofarbowana byłam, ale w sierpniu zeszłego roku :/ Teraz wracam do naturalnego koloru i jestem wielokolorowa:-D
z tych dni odpada 12 - szkoła rodzenia, 15 mam kardiologa, 19 znowu uczymy się rodzić. Pozostaje 20, ale muszę zajrzeć w kalendarz, bo nie pamiętam kiedy gina mam:-)

mam pytanie do dziewczyn z warszawy - czy warto jechać do factowy po adidaski? marzą mi się jakieś fajne pumki czy nike, ale będzie tam taniej? Czy w ogóle warto tam szukać, a jeśli już, czy czekać na promocje, czy zawsze można jechać?:)

Ostatnia edycja:
kasik - ja katar mam non stop :/ od listopada mniej wiecej :( juz go olalam,a el znow sie nasilil i martwie sie zeby mi nie sciekal do pluc.

mysza - w takim razie moja waga jest do podwazenia calkowicie, ja zaparcia mam od 1 trymestru :)

mysza, tweenie, tiffi - spotkanie w stolicy fakt moznaby zoorganizowac!!

tiffi - ja z medicoveru jestem zadowolona, ale rzadko jest USG :( w szpitalu w wilanowie robi sie usg do 22 tc, teraz jak sie zapisywalam na to rozwojowe pomiedzy 28 a 32 to juz w kazdym centrum bylo mozna, w szpitalu maja najlepszy sprzet. Mialas tam 3D robione? rodzic w szpitalu medicover nie bede (po 1 nie stac mnie - bagatela 12 tysi, po 2 nie maja sprzetu do ratowania nowordkow, cokolwiek dzieje sie zlego wzywana jest karetka na karowa i dziecko oddzielnie od matki!) szkole rodzenia zaczynam jutro na zoliborzu pod domem mam :)jesli chodzi o bimbalki, tez mam nadzieje,ze rozmiar sie nie liczy!!
pole do pakietu rodzinnego tez dopiszemy jak sie urodzi!

tweenie - jestem bardzo na tak by stworzyc liste dokladnie ile i jakie rzeczy dla mam i malenstwa do szpitala!

tweenie- jesli chodzi o factry to zerknij sobie jakie sklepy Cie interesuja, ja np. jezdzilam do mango i kupowalam w super cenach ubrania do pracy. Nie trzeba bylo czekac na promocje, ceny po prostu byly 2 razy mniejsze. Co do obuwia sportowego niestety sie nie orientuj!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry