reklama

Lipiec 2010

aneta - no to dobrze, ze wszystko dobrze!! ciaza to nie przelwki!! kuruj sie kochana w takim razie domowymi sposobami!
Ta wizja z polozniczego to zgroza jest straszna :] ja bym nie zniosla jakby mi cos kapalo po nodze, na pewno bede zamawiala te takie majty poporodowe jednorazowe (ale kolezanka mi powiedziala zeby koniecznie wieksze wziac, bo ona sie w swoje nie zmiescila :)
sukienka ta krotka bardzo fajna, szukalam takiej, w bon prix znalazlam, ale kolory im zostaly liche. Kolezanka taka w Zarze kupila za 100 zl!

louise - chyba nie dasz rady??? ;) ja bym chetnie pomogla!!

ewa - ja tez juz co rano zaczynam ostro kombinowac! te sukienki by sie przydaly wlasnie, tak dluga jakas ladna!!

reklama
dzięki kochane dziewczyny:-)
lekarka mnie porządnie osłuchała i płuca czyste,więc to napewno ta przepona
temperatura niewielka 37,5, i gadło mam lekko zapalone, więc czosnek,cytryna, syrop z cebuli i poleciał mi miód z pierzgą dobry na infekcje,stany zapalne, osłabienie,anemie,
wczoraj szłm na przystanek po kuzynke więc moze mnie przewiało:wściekła/y:

dzamenka popieram truskawki pyszne
miluszka sukienka bardzo ladna i nie droga-ta krótka

jak miałąm praktyki w jednym ze szpiatli na położniczym to tam położne zabraniały jakichkolwiek wkładek czy majtek no i babeczki chodziły po korytarzu i tylko im krew leciała po nogach i podłodze a położne za nimi i sprzątały na bieżąco
:szok: jeny co to za szpital???
tam gdzie ja rodzilam normalnie mozna bylo miec podklady miedzy nogami i majtki siatkowe (podczas wstawania i chodzenia) a podczas lezenia te podklady pod pupe, nogi poodgiete w rozkroku i wietrzenie...
a tak wogole to dziendobry kochane i milego dnia :tak:

witam:-)
wstałam o 7, żeby koleżance towarzyszyć na badaniach i nie dość, że wyczekałyśmy się 1,5h i zapłaciła 500 zł za badania to jeszcze wracając zaliczyłyśmy stłuczkę:-( co za dzień, a dopiero 11:-(
anetka bidulko no to nieciekawa nocka, ja też wieczorem czasami sapię i dyszę jak lokomotywa-ciężko zaczerpnąć powietrza, oby był to jednorazowy incydent u Ciebie:-)
miluszka jakby się wielkośc bimbałków przy karmieniu liczyła, to bym wszystkie nasze lipcowe dzieciaki mogła wykarmić za jednym posiedzeniem:-D
tweenie no właśnie wczoraj w aptece przede mną młody tatuś skonsternoway kupował te podkłady i wziął 3 rodzaje , bo nie mógł zdecydować:-)

perla - witaj, no ja slyszalam o takich szpitalach, gdzie sie na czatach stoi i jak polozna idzie to wszystkie na trzy cztery majty w dol. Ponoc lepiej sie goi jak sie wietrzy, ale bez przesady!!!!

ewelad- mam nadzieje, ze za bardzo sie nie zestresowalas!! Kurcze! Przypieta pasami bylas??

Ja wlasnie wpierdzialem pizze z mikrofali , piekne sniadanko!

tak, tak. Bardziej chodziło mi o to, że w Polsce też jest :)

kurcze,ale mam lenia :/ najchętniej przesiedziałabym tak cały dzień. Tylko mógłby mi ktoś jeszcze kanapkę zrobić, bo się głodna robię :P

perla - witaj, no ja slyszalam o takich szpitalach, gdzie sie na czatach stoi i jak polozna idzie to wszystkie na trzy cztery majty w dol. Ponoc lepiej sie goi jak sie wietrzy, ale bez przesady!!!!

ewelad- mam nadzieje, ze za bardzo sie nie zestresowalas!! Kurcze! Przypieta pasami bylas??

Ja wlasnie wpierdzialem pizze z mikrofali , piekne sniadanko!
u nas salowe albo polozna chodzila przed obchodem i mowila zeby sie "przygotowac" ;-)
my mialysmy wc z prysznicem na sali wiec na korytarz nie wychodzilysmy, a po sali tez malo wiec wietrzenie przedewszystkim i te podklady pod pupe w szpitalu mi sie przydaly bo nie musialam sie prosic i krepowac przy zmianie przez salowa tylko jak cos nakapalo na podklad to zmienialam na swiezy! i polecalabym te co wkleila Ewcik bo sa sztywniejsze niz te z Rossmanna (te trzebaby caly czas poprawiac) :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry