reklama

Lipiec 2010

[
.
Miluszka i Vanillka, podkładów sa dwa rodzaje: wielkie podpaski, np Bella, pakowane po 10 szt i lepiej mieć swoje, bo skąpili u mnie w szpitalu, a leciało niemiłosiernie. I takie na łóżko, co by prześcieradła nie zapaćkać, te zmieniali bez problemu w szpitalu i nie kupowałam swoich.
no wlasnie mi chodzi o te wielkie bella ...ale zeby jeszcze jakies podklady na lozko kupowac pierwszy raz slysze.................
mi sam szpital dawal bo im zalezy na tym zeby nie pobrudzic przescieradel .

reklama
Tweenie ta sukienka była w 2 kolorach, dzianinowa, coś w brązie i w niebieskim ciemnym., taka typowo letnia, ale bardzo mi się spodobała, na ramiączkach, ale spokojnie na jakąś koszulkę można ją nosić i japonki do tego.
W ogóle w normalnych kolekcjach w HM jest pełno tunik,, sukienek, które psokojnie mogą ciężarne nosić, do tego getry, japonki i po temacie. A w sierpniu nasze wymiary bedą podobne do Kate Moss, więc w czym problem?????

Louise, właśnie o to chodzi, że ja w zasadzie cały czas leżę i i tak mam twardy, wystarczy jak do kibelka wstanę i juz twardnieje.

Ostatnia edycja:
- ja tez chetnie popatrze, agatha poszukalabys linka??

SUKIENKI SUKIENKA KOPERTOWA BEZ RĘKAWKÓW WIOSNA (987987286) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

- tez juz troszku kombinuje by sie ogolic, brzuchol mi przeslania, z bokow atakuje na razie! :)

a w rossmanie te podklady do przewijania/popordowe to po ile??

o właśnie, o tej mówiłam. bardzo ładna, ale nie na moje dupsko :no: A teraz mi jeszcze takie balkony na biodrach rosną, że mogę tam puszki z piwem stawiać i iść na plażę sprzedawać :/

a te podkłady kupowałam w promocji za niecałe 10zł, a normalnie kosztuja chyba 13 lub 14 zł

louise a zajrzyj może do seki, tam gdzieś jest takie stoisko z "eleganckimi" ciuszkami, ja tam kupowałam zawsze spodnie z materiały (takie jakby do kostiumu) za 29zł:tak: Może znajdzie się tam coś, w co się brzuchol zmieści :-)

no wlasnie mi chodzi o te wielkie bella ...ale zeby jeszcze jakies podklady na lozko kupowac pierwszy raz slysze.................
mi sam szpital dawal bo im zalezy na tym zeby nie pobrudzic przescieradel .
- tak, tak - ale ja sie martwie potem by w domu us iebie materaca nie zafajdac. Bardzo cieknie z nas po porodzie?

louise
- witam juz po lekach i sliweczkach?? :)

agatha
- ja potwierdzam w h&m mase maja rzeczy normalnych co nosze ciazowo, ich zwykle tshirty sa tak dlugie ze brzusio zakrywaja :) w promodzie tez maja mase tunik, ktore nosze sobie w ciazy.

miluszka Jak mozesz zabrudzic skoro nosisz ciagle w gatkach ta wielka bella ..
zazwyczaj pierwsze dni mocno leci potem juz mniej ..
kazda kobieta inaczej przechodzi polog ..
u mnie po 5 dniach zero krwawienia ..

o właśnie, o tej mówiłam. bardzo ładna, ale nie na moje dupsko :no: A teraz mi jeszcze takie balkony na biodrach rosną, że mogę tam puszki z piwem stawiać i iść na plażę sprzedawać :/
- no przeciez umre zaraz ze smiechu :)))
- ja to jestem w miare wysoka, mam 171 cm i uda mi troszku sie powiekszyly jak teraz 10 kg do przodu, ale jak kozaki nosilam to w leginsach ladnie to wygladalo, teraz do japonek albo balerinek nie wiem czy nie beda za bardzo jak filary wygladac!!

tweenie- tez szukam dlugiej sukienki na lato, te wszystkie ciezarne modelki i aktorki takie mialy i slicznie wygladaly!!
moze szukasz gdzies na allegro jakies japonki albo cos, to sie podziel linkiem, ja musze zakupic! :)

reklama
miluszka, jak znajdę to się podzielę. Ale póki co, same krótkie wzorzyste namioty :/

a co do rośnięcia - u mnie brzuch słabo rośnie, ale uda, dupsko i biodra:wściekła/y: To jest nie do zrzucenia później :angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry