reklama

Lipiec 2010

agatha wiem o czym mowisz -tak samo mialam w niedziele i wczoraj zreszta tez-wstanie na siku=twardy brzuch od razu. ale to i tek lepiej niz chodzic non stop z twardym :tak::tak::tak: moze za pare dni to nam sie uspokoi...

miluszka fajna ta kiecka...moge zmalpowac? :-D podoba mi sie kolor morski i czerwony (i bialy i czarny ;-)) jakby sie okazalo ze jest z fajnego maretialu (typu sliski i niezbyt przeswitujacy to szczerze mowiac na to wesele bym sobie taka wlasnie kupila-wygodna i na bank bym jej pozniej uzywala). przyszla Ci juz?
tak tak juz po sliweczkach :-) (od 7 nie spie tylko seriale ogladalam na kompie)) choc dzis to byly zbedne jak i cokolwiek innego :-)a lekow nie biore zadnych czasem nospe tylko :-)

tweenie
chyba tak zrobie-z siora sie umowilam w sobote na zakupy a ona tam wlasnie ze mna kiecke kupowala na wesele-sama jej wybieralam :-)

reklama
co do podkładów - ja zamierzam kupić jeszcze taki duży wielkości materaca, wkłada się go pod prześcieradło. Już od dawna się z tym noszę, bo szkoda mi materaca, a on podobno ładnie chłonie pot, itp, i materac się nie brudzi, jak się prześcieradlo pozwija. Kupiliśmy super materac, ale nie wyobrażam sobie rozbierać go z pokrowca do prania, a ten drugi bez problemu się ściąga i do pralki wrzuca. Na parę tyg przed porodem podłożę sobie też coś podceratkowanego pod tyłek, bo znając moje szczęście, wody w nocy mi odejdą prosto w nowy materac :P

dzięki kochane dziewczyny:-)
lekarka mnie porządnie osłuchała i płuca czyste,więc to napewno ta przepona
temperatura niewielka 37,5, i gadło mam lekko zapalone, więc czosnek,cytryna, syrop z cebuli i poleciał mi miód z pierzgą dobry na infekcje,stany zapalne, osłabienie,anemie,
wczoraj szłm na przystanek po kuzynke więc moze mnie przewiało:wściekła/y:

dzamenka popieram truskawki pyszne
miluszka sukienka bardzo ladna i nie droga-ta krótka

jak miałąm praktyki w jednym ze szpiatli na położniczym to tam położne zabraniały jakichkolwiek wkładek czy majtek no i babeczki chodziły po korytarzu i tylko im krew leciała po nogach i podłodze a położne za nimi i sprzątały na bieżąco

Witam już nie od rana!
Dzisiaj zabrałam się za wymianę w szafach rzeczy zimowych na wiosenno/letnie. I co się okazało że wiosną i latem nie będę miała w czym chodzić!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry