miluszka
Fanka BB :)
kacperek i fasolka, patipaula - no ja mam nadzieje, ze w tych piersiatkach pokarm sie ojawi, choc slyszalam o przypadkach, ze sutk tylko odstajace a karmila piersia 
tweenie - ja slyszalam ze 3 to minimum!! ALE MOWI O TYCH DUZYCH PODPASKACH! Belli - bo ponoc najlepsze, ale sa jeszcze takie specjalne co sie podklada pod pupe w nocy przed wszystkim by materaca nie zabrudzic. Dziewczyny jak sie to nazywa????
geperty, dzamena, atabe, madzik - dzien dobry
atabe - to jakie imie ma najwieksze szanse na kompromis??
ja wlasnie zakupilam sobie o taka sukieneczko-tunike SUKIENKI SUKIENKA KOPERTOWA BEZ RĘKAWKÓW WIOSNA (987987286) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
mysle, ze bedzie akurat teraz na wiosne!
tweenie - ja slyszalam ze 3 to minimum!! ALE MOWI O TYCH DUZYCH PODPASKACH! Belli - bo ponoc najlepsze, ale sa jeszcze takie specjalne co sie podklada pod pupe w nocy przed wszystkim by materaca nie zabrudzic. Dziewczyny jak sie to nazywa????
geperty, dzamena, atabe, madzik - dzien dobry
atabe - to jakie imie ma najwieksze szanse na kompromis??
ja wlasnie zakupilam sobie o taka sukieneczko-tunike SUKIENKI SUKIENKA KOPERTOWA BEZ RĘKAWKÓW WIOSNA (987987286) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
mysle, ze bedzie akurat teraz na wiosne!

pakujesz torbę, fiu fiu... co już masz? ja też chyba powoli zacznę kupować te podkłady, wkładki laktacyjne itd itp
Zapakuję jeszcze kosmetyczkę, klapki i jakiś ręcznik. Odpukać, ale jakby coś się działo, to M z nerwów nic nie znajdzie
sorki że Wam tak smęcę ale czuję się jak wypluty tofik
a tętno to cały czas koło 90,już w nocy chciałam na pogotowie jechać ale jakoś dałam rade,okroponie sie zaczyna ten 3 trymestr