reklama

Lipiec 2010

reklama
Witam:-)

geperty Super ża maly sie dostał do przedszkola

madzik1980 Mi się podoba Twój zakup:-) ładna bluzeczka

Dziewczyny z nad morza, ostatnio sobie tak myslałam ze moze bysmy zorganizowały sobie jakies spotkanko:-) A odnosnie karmienia piersia, mam nadziejez ze bede mogła karmić(ciagle sobie powtarzam ze wielkosc sie nie liczy) bo bardzo tego pragnę.

Dziś ide na pierwsze zajecia w szkole rodzenia.

Ostatnia edycja:
Swoje male nie karmiłam i bardzo tego zaluje:-(. One nie umiały za bardzo ssac, i byłam wyczerpana szpitalem. Lezalam w nim od 3 kwietnia do 30. Nie karmiłam z wygody(byłam mloda i glupiutka), chociaz wiekszosc mowi przeciez ze z wygody to sie karmi.

Ja tez juz wstałam-zjadłam pączka już :)
Anetka to podobno norma że trudniej się oddycha bo macica uciska na przepone-mi tak się trudno oddychało przez jakis czas ale teraz jest ok -tylko że mi ten brzuch się wczesniej podniósł.Ale dziwne że masz temperature-a ile masz?Moze to jakies przeziebienie??

Witam z rana :)
Miluszka ale chodzi ci o pierwsza ciaze czy teraz??jak tak to ci nie powiem bo nie pamietam ale ja od samego poczatku zaczelam tyc ale najwiecej na koncu bo dopiero w 6 miesiacu mnie wysadzilo tak to nikt nie myslal ze ja w ciazy jestem. wiec to gdzies bylo okolo 70kg a zaczelam od 55kg. teraz jest troche inaczej jak bylam 19 marca u lekarza to juz mialam 10kg na + i mam nadzieje ze uda mi sie to szybko zgubic. Bo przy kacperku bylam tylko o 5kg na + po porodzie od swojej wagi.
A co do karminia to i ja mysle ze wielkosci piersi nie ma znaczenia i zycze wszystkim aby mogly karmic ja karmilam az do 7miesiaca i karmilabym dalej ale bylam na etapie stresow i mi zanikal pokarm i Maly sie denerwowal wiec przeszlam na butle:)

hej hej!!!
ja już pranie zrobiłam, a teraz idę ogarnąć kuchnie;-)
na dworze, jest piękna pogoda:-)
u nas debata na imię trwa- a mi się śniły całą noc przeróżne imiona:-p ale M ma dosyć i zaczyna się godzić na większość moich propozycji:-D hehe a może to ja mu ustąpię;-)
aneta zdrowia!!!
tiffi fajnie, ze wyjazd w miarę udany i ze nie umęczyłaś się u teściów;-)
emih wracaj!
i co z mammi....wracaj do nas!!!!

a czy któraś wie może, ile kupić na początek tych podkładów poporodowych? Zbieram się powoli do kompletownia torby do szpitala, żeby potem M nie musiał kombinować

reklama
Siemka :-).

Patipaula spotkanie byłoby fajne, tylko tych trójmiejskich dziewczyn jest mało, bo oprócz nas to Emih i Aszka (która jakoś zniknęła z forum i ogólnie mało aktywna była, więc wątpię), chyba, że poczekamy na Vanilkę, bo pisała, że będzie w PL, można by ją zwerbować :rofl2:.

Anetah zdrówka, niestety zaczyna się III trymestr, który nie jest już tak lekki jak II, szczególnie na końcu, gdy dziecko uciska na wszystko :baffled:.

Tweenie ja zużywałam kilka podkładów dziennie, chyba się zaopatrzę w 10 opakowań, bo dosyć ze mnie leciało :baffled:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry