jedyneczka
Fan(ka)
Wy idziecie spać a ja jeść
warzywka z biedrony na patelnie, może mnie nie utuczą za bardzo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
szkoda tylko że bez M ale co zrobić

Atabe, nawet nie poruszaj tego drażliwego tematu imienia.....
M nie chce Niny ani Igi:-( Więc najpewniej będzie Joasia, ale jeszcze dzisiaj pomyślałam nad Lilianą (Lila) i Olgą, powiem mu jak wróci z pracy.
Ja bardzo chciałam małą różnicę i staraliśmy się o drugie jak Majka skończyła 1,5 r, ale los chciał inaczej i mam różnicę 5 lat - teraz taka różnica wygodna, ale uważam, że dla dobra rodzeństwa powinna być mniejsza.
Moj maz tez tak mowil ze nie chce wiecej ze na jednym sie skonczy i co wkoncu sam zapragnal drugie tak wiec spokojnie i on ci powie ze czas na drugie przyszedl.A moj eM wczoraj zapowiedział, że jedno dziecko nam wystarczy i nie bedziemy mieć wiecej. To mu powiedzialam, ze ok ale to ON nie bedzie miec wiecej bo ja zamierzam miec przynajmniej jeszcze jedno :-)
sorki że Wam tak smęcę ale czuję się jak wypluty tofik
a tętno to cały czas koło 90,już w nocy chciałam na pogotowie jechać ale jakoś dałam rade,okroponie sie zaczyna ten 3 trymestr
i nie przejmuj się, że tak "smęcisz" - po to też jest to forum. A ostatnio coraz więcej z nas narzeka, że tu boli, a tam strzyka. A ostatnio ja prym wiodę w tej kwestii