reklama

Lipiec 2010

reklama
Ja mam inny odcień niebieskiego tylko taki krój własnie-mój M mówi ze wyglądam jak stara baba w niej-ale mi się tez ona podoba więc będę ją zakładać hihi

dzamena a takie przesuwne z firmy sbs między duzym pokojem a kuchnią jakby małe spało, nic specjalnego ale lekkie są i niedrogie a my i tak wszystko wywalimy jak zrobimy górę i będziemy robić na nowo dół więc szkoda inwestować. Tylko ja jasne wezmę w klonie bo w kuchni mam taki stół jasny więc żeby pasowało a w duzym takie jasne zaś będą meble więc powinno być oki.;-)
sbs.jpg

madzik jak sie tobie podoba to wystarczy żeby ją nosić;-)

jedyneczka i dzamena - wy to te awatarki macie jak z niebianskiej plazy!! az sie rozmarzylam!!

madzik - bo z m. to tak jest! moj np. musze przyznac zna sie na modzie i czesto udziela sie w moje zakupy, albo sam podsyla mi linki z nowymi kolekcjami,ale tez jest zmienny jak choragiewka. Najpierw mu sie cos nie podoba, ale jak cos pokombinuje, polacze dodam - to nagle jak Ty slicznie wygladasz! Mi bluzeczka pasuje i tunika rowniez! Jojku jak ja marze by wskoczyc w swoje biodroweczki, ktore swobodnie zawisna na miednicy, ktora znow bedzie mozna wyczuc! :)

jedyneczka
- te drzwi bardzo male, nie mozna ich powiekszyc, ale na miniaturce mi sie podobaja!

dziewuszki ja już Wam mówię dobranoc :-) jestem padnięta po dzisiejszej, 5-cio godzinnej jeździe.. włączę klub Szalonych Dziewic i pewno usne przy tym.. spokojnej nocki Wam życzę, buziaki

reklama
Dzamena ja polecam Lacibos Femina, mnie pomagają przy dyskomforcie :tak:
Lacibios Femina, kapsułki, 10 szt - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

Dziękuję za gatki z okazji przedszkola, już to sobie wyobrażam, M. budzi Nikusia, ubiera go i zaprowadza, a ja dopiero odbieram po południu, mmmm....., będzie pięknie :cool2:, pod warunkiem, że za często nie będzie chory :dry:.

Ja też idę spać, w ogóle się dziś nie wyspałam, chyba z przejęcia, czy go przyjmą ;-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry