reklama

Lipiec 2010

Atabe, nawet nie poruszaj tego drażliwego tematu imienia.....
M nie chce Niny ani Igi:-( Więc najpewniej będzie Joasia, ale jeszcze dzisiaj pomyślałam nad Lilianą (Lila) i Olgą, powiem mu jak wróci z pracy.

Ja bardzo chciałam małą różnicę i staraliśmy się o drugie jak Majka skończyła 1,5 r, ale los chciał inaczej i mam różnicę 5 lat - teraz taka różnica wygodna, ale uważam, że dla dobra rodzeństwa powinna być mniejsza.

reklama
A moj eM wczoraj zapowiedział, że jedno dziecko nam wystarczy i nie bedziemy mieć wiecej. To mu powiedzialam, ze ok ale to ON nie bedzie miec wiecej bo ja zamierzam miec przynajmniej jeszcze jedno :-)

Atabe, nawet nie poruszaj tego drażliwego tematu imienia.....
M nie chce Niny ani Igi:-( Więc najpewniej będzie Joasia, ale jeszcze dzisiaj pomyślałam nad Lilianą (Lila) i Olgą, powiem mu jak wróci z pracy.

Ja bardzo chciałam małą różnicę i staraliśmy się o drugie jak Majka skończyła 1,5 r, ale los chciał inaczej i mam różnicę 5 lat - teraz taka różnica wygodna, ale uważam, że dla dobra rodzeństwa powinna być mniejsza.

dobra to już nie pytam! a na pocieszenie- u nas też jest to drażliwy temat;-)

jedyneczka, agatha - ja sie tylko martwie zeby ten pokarm miec, czyli na poczatku nawet jak placze i wydaje mi sie ze nie je to nie rezygnowac!! Dobrze bede starala sie byc dzielna, z reszta z Wami tu bede sie dzielic smutkami (oby bylo ich jak najmniej). A jak w szpitalu przypilnowac by butelki nie dali??

Ja zawsze myslalam, ze 2 chce miec, ale boje sie ze po tej ciazy, po malenstwie i po schudnieciu nie bedzie mi sie chcialo znow do gory nogami wywracac zycia! Choc nie wyobrazama sobie, ze mala bedzie bez rodzenstwa. Zobaczymy jak to wszystko wyjdzi. M tez zawsze chcial 2.

agatha - imie Joanna - mi sie bardzo podoba!

supcio - dobrze powidzialas M! :P ;)

atabe - u was na jakim imieniu stanelo??

i jak z tymi pieczarkami: myjecie czy obieracie??? - calkowicie poza tematem ale mnie ciekawi.
Grzybowa wyszla wysmienita, malej chyba smakowalo! Kopie caly czas :)

Ostatnia edycja:
jedyneczka jak wymyslisz te pozycje na brzuszek ale 'te' to normalnie masz nobla.powiedz mi skarbie kiedys pisałas ze zakwaszałas sobie jakos chyba nasiadówkami flore bakteryjna ,daj cynk jeszcze raz z czego je robiłas.Dziewczyny ja sie chyba wsciekne,znów mam infekcje kuzwa i boli i szczypie i swedzi no wszystko naraz .jak biore czopki to jest super,pare dni po czopkach tez ale za chwile znów to samo .ide do gina w czwartek to jej powiem zeby mi dała moze jakies inne te leki.
agatha to widze ze nie ma rewelacji w tym port łódz?
zastanawiam sie zeby pojechac ale chyba mi sie odechciało
co do karmienia to ja starszego bardzo długo jak dla mnie karmiłam bo rok i 4 miechy ale mały Filips był karmiony miesiac ,płakał mi z głodu normalnie bo sie nie najadał a ja z nim bo sie nasciagałam a on i tak głodny a pózniej dałam za wygraną .starszy sie najadał wiec nie znałam wstawania w nocy ,do tej pory na okres 12 lat moge na palcach jednej reki policzyc kiedy powaznie był chory,a młody same widzicie non stop i tak jest od urodzenia.nikt mi nie powie ze karmienie nie ma juz znaczenia bo ma i to wielkie

atabe zmien sobie ten suwaczek bo jakos inaczej ci odlicza i ten wózek jakos nie jedzie;-)
twennie jakm mam zrobic ten okład na jakies gazie?kefir pije ale okładów nie robiłam ale jesli to pomoze to jestem gotowa wszytko zrobic bo to swinstwo mnie dobija

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry