reklama

Lipiec 2010

A ja wrocilam ze spaceru ,potem ogarnelam sobie dom bo po swietach jakos sie nazbieralo ,prania mialam w cholere ...
Poogladalam tv ,a teraz jem z synkiem ptasie mleczko :-p:-D

agatha Moze Daria ?? Mi to imie baardzo sie podoba :tak:

dzamena ponoc najlepszym naturalnym okladem jest meska sperma :-D:-D
wiec popros M zeby oklad Ci zrobil :-D

co do pieczarek to ja obieram ,
a co do drugiego dziecka to jak urodzilam pierwsze zapowiedzialam ,ze nigdy wiecej dzieci ..teraz nie wyobrazam sobie zeby moj synek byl jedynakiem :no:

reklama
vanilka ty wariatko ,meska sperma !!!!!!!!!!!!!!! no to dupa nie ma juz dla mnie ratunku albo u mnie ta sperma nie działa bo na bank bym tego nie miała jako ze 'te'okłady kochana to ja mam srednio na dwa ,trzy dni

gaja a z kim lecisz?

agatha ja też nic nie kupuję z akcesorii butelkowych żeby nie zapeszyć nawet;-)

atabe może twoje dzidzi będzie z tych grzecznych i od razu Ci się zachce następnego:-)dobrze mieć rodzeństwo,najlepiej zblizone wiekiem, moja Emi nawija mi od rana i końca nie widać, przydałoby jej się towarzystwo bo już mi uszy puchną:-Dale znowu jak jej nie ma dłużej w domu to czegos mi brak, tak to juz jest z tym macie żyństwem:-p

supcio dobrze że masz wizytę bo to niepokojące co piszesz:no:M powinien wokół Ciebie skakać teraz :dry:i nie strasz go następnym bo on już tym jednym wystrachany widać na maxa:-p:-D
Musi sam się przekonać że nie taki diabeł(dzieciak:-D) straszny jak go malują:-p

rany koguta, ale naskrobałyście stron:szok: 3/4 dopiero przeczytałam.. ja poświętach przejedzona, przepita Colą, rano planuję wejść na wagę-ale nie wiem, czy się odważe.. poza tym niestety doszły zaparcia, okropne obrzęki kostek i palców rąk i wielki rozstęp na brzuchu:-( nic dodać, nic ujać..ehhh

Witem poświątecznie :tak:.

Ale dziś aktywny dzień, najpierw porody, potem karmienie, a teraz okłady z ciepłej spermy :szok::-D, ciekawe do wieczora jakie jeszcze tematy się przewiną :-D.

Święta wporzo w rozjazdach tylko waga chyba się posuła, bo dużo za dużo pokazuje :zawstydzona/y:;-).

Tweenie i co tam lekarz powiedział, bo to już ładne parę dni cię trzyma więc nie za ciekawie :no:.

Dzamena ale miałaś nieprzyjemną akcję z Filipkiem, dobrze, że tak szybko przeszło :tak:, ja dwa lata temu Wielkanoc spędziłam w szpitalu z moim młodym na rotawirusa, bo chorował od czwartku, aż się odwodnił, w sobotę ze skierowaniem od pediatry przyjęli nas do szpitala i od razu pod kroplówkę go podłączyli, pamiętne dla mnie te Święta były :dry:.

Aj no i muszę się pochwalić, że MOJE DZIECKO ZOSTAŁO PRZYJĘTE OD WRZEŚNIA DO PRZEDSZKOLA :-):-):-), ale się cieszę, bo wcale nie tak łatwo dostać się do państwowego, a najlepsze jest to, że ja mam do niego 50m :-D.

Witam!!!Wlasnie znalazlam te Wasze Lipcowe forum i postanowilam,ze do Was dolacze:)...Ja rowniez czekam na "lipcowy prezencik"..hihi..Mam nadzieje,ze za Wami nadaze,bo widze ze tu posty naprawde dlugasne sa.Pozdrawiam.Oliwia:)

Vanilka ale dałaś z tą ciepłą spermą:-D

dzamena ja robiłam irygacje ale w ciąży nie można, za to można płukać na zewnątrz kilka razy dziennie, w pół litra wody przegotowanej rozpuścić pół łyżki kwasu bornego;-)i kefir też polecam choć wolę mój kwasek bo po kefirze czuję że "pachnę" jak oscypek:-pmnie ostatnio przepisał nystatyne choć już mi przeszło zanim byłam u niego ale powiedział że od wypadku brać, przez tydzień po wybraniu było oki a teraz znów coś swędzi ale zauwazyłam że to od następnego dnia po goleniu się zaczęło i miesiąc temu też tak było, innych objawów, zmian nie mam więc poczekam zawłaszcza że dziś nic nie czuje,poobserwuje się kilka dni i zobacze. Ale można profilaktycznie ponoć też laktovaginal w ciązy stosować. Mnie się wydaje że po każdym użyciu laktacytu jest ulga.

geperty to super z przedszkolem zwłaszcza że tak bliziutko:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry