reklama

Lipiec 2010

twennie kurcze no to fatalnie ,ja tez sie tego bałam bo u mnie w rodzinie to problemy z nerkami w ciazy i wogóle to norma ,moja mama ma jedna nerke siostra po operacji ,a okazało sie ze u mojego brata ten mały tez ma chore nerki ,moja babcia tez.no ale dobrze chociaz ze jest w szpitalu pod opieką bo z nerkami nie ma zartów.
agatha zwracam honor,a co do zazdrosci to niestety bedzie ciezko ale w koncu sie uspokoi ,chociaz nie do konca bo u mnie widze ze ten starszy czasami do tej pory jeszcze ma taka zazdrosc w oczach ,jak przytulam małego ,ale jak jego chce przytulic to jest oj mama przestn albo mama a co ci sie stało?zabic to mało

reklama
dziewczyny, ja się zbieram. Zachciało mi się w końcu jakiegoś ciucha sobie kupić. Rzadko mam takie zachciewajki, więc trzeba skorzystać ;-) Trzymajcie kciuki, żebym coś znalazla:-D

twennie kurcze no to fatalnie ,ja tez sie tego bałam bo u mnie w rodzinie to problemy z nerkami w ciazy i wogóle to norma ,moja mama ma jedna nerke siostra po operacji ,a okazało sie ze u mojego brata ten mały tez ma chore nerki ,moja babcia tez.no ale dobrze chociaz ze jest w szpitalu pod opieką bo z nerkami nie ma zartów.
agatha zwracam honor,a co do zazdrosci to niestety bedzie ciezko ale w koncu sie uspokoi ,chociaz nie do konca bo u mnie widze ze ten starszy czasami do tej pory jeszcze ma taka zazdrosc w oczach ,jak przytulam małego ,ale jak jego chce przytulic to jest oj mama przestn albo mama a co ci sie stało?zabic to mało

Oj te dzieciaki, przytulasz mało to zle, za dużo tez nie dobrze!! I bądz tu mądrym!! Ja i tak Was podziwiam że macie już dzieciaczki, a teraz jeszcze bedą kolejne maleństwa i bedziecie dawać radę!! Skoro tym małym więcej czasu trzeba poświecić!!

Tweenie - dużo zdrówka dla kolezanki!! A nerki to wogóle cholernie bolą!!

Wróciłam z "miasta":-)

tweenie ja bym się bała w taka podróż jechać, czasem jadę 15km i już mnie gniecie więc wiem że bym nie wyrobiła no chyba że się czujesz na siłach;-)ja tez sama jestem tzn. z Emi ale to dziecko jeszcze więc co stuknie to ja do okna ale postanowiłam twarda będę nie "mientka":-DRodzić wolę w szpitalu jednak, bezpieczniej mi się wydaje:sorry:

justaa mój M ma tak samo, jeszcze dobrze nie wejdzie a już pyta kiedy wychodzimy:-p

anetka to twój M faktycznie anioł zakupowy i twój atabe też:happy:ja w sumie nie przepadam za ciuchowymi zakupami ale wiadomo trzeba, fajnie jakby mi M coś upatrzył wczesniej ale to marzenia ściętej głowy:-p

louise mnie tez te 4 paluchy przeraziły w własciwie że sie rozwlecze i tak zostanie "na luzie":-D
No ale może sie potem okazac że te co masowały urodzą i będą śmigać a ja pocięta będę chodzić i kwękać 2 tygodnie:sorry:i fajnie że dostarczyłaś wici o emih, mamy spokojne główki:happy:

madzik ale masz kurcze pecha na ten wyjazd, sama nie wiem co Ci radzić:sorry:

geperty oj pojechałabym sobie tak do znajomych.A w kwidzyniu dobrą fasolke robią:tak:

agatha tak tak, ileby się człowiek nie natłumaczył dziecię i tak swoje musi przeżyć i oswoić z sytuacją. Moja po płaczu poczatkowym wydaje się pogodzona i nasawiona nawet pozytywnie ale wiem że temat będzie powracał. Widzę po Juli jak się zachowuje od kiedy ma braciszka, strasznie np. do dziadków lgnie i ma zachowania 4latki chwilami. Bo to sa dalej tylko dzieciaczki:sorry:a jakie mebelki z brw kupujecie?bo ja doors te jasne, chciałam mateo ale mam za ciemny pokój:sorry:

dzamena no widzisz a mój gin powiedział że clotrimazol w ciąży zakazany:eek:a mówiłam mu że mi zawsze pomaga bo mam sprawdzone ale nawet maści mi zabronił stosować, to ja już zgłupiałam:baffled:a Patryk to mężczyzna już przecie, niedługo to laski będą go tuliły a nie tam mama:-)

Tweenie i Aisim, no mnie właśnie strasznie plecy bolały. z 2-3 tyg temu prawa strona, a wczoraj lewa i to bardzo mocno. Ja mam ten problem, że jestem wytrzymała na ból i to mi przeszkadza, bo lekceważę niektóre rzeczy (tydzień chodziłam z pękniętym jajowodem i tłumaczyłam sobie, że to jelitówka, bo byłam wówczas w Turcji i nie chciałam tam iść tam do szpitala - trzeba być mądrym...). A jak tu twierdzę, że bolało mocno to naprawdę bolało....Najpierw jak tylko prawa mnie strona bolała to myślałam, ze rwa kulszowa, ale teraz zwątpiłam...
Wyczytałam o chorobach nerek, że w moczy wykrywa się kłaczki jakieś, i dzisiaj jak wysiusiałam się do pojemniczka to właśnie takie zjawisko zaobserwowałam:-(
Nie mogę się doczekać wyników...

Jedyneczka, Majka przetrawi temat. Baliśmy się, że Pepe (nasza suczka) będzie zazdrosna jak Maja się urodzi, ale musieliśmy ją często przytulać itd i kocha Maję nad życie teraz:-)
A z BRW dokupywaliśmy tylko kilka rzeczy, bo zmieniamy gabinet i mieliśmy biurko duże z serii Elippe i dokupilismy regał, komode i półki. Jak skończymy ten gabinet to pstryknę foty. Mi sie podoba Creatio z BRW, no ale ja mam roczne meble wszędzie, więc M się nie zgodzi na wymianę....

agatha oj też mi się podoba to creatino:tak:tylko musiałam wybrać cosik innego jak się okazało że jeszcze tego ganku nie będzie i duży pokój będzie salonem sypialnią dziecięcym biurem i garderobą w jednym:-Dto piesiu był wasz mądrze przygotowany na dzidzię;-)ja jak Emi się urodziła też głaskałam mojego coli kiedy karmiłam piersią np. i dawałam mu wtedy przysmaki, i też ją ukochał jak nie wiem:-)i czekam na foty:happy:a wyniku jutro będziesz już miała?

fajne są meble w BRW i inne rzeczy też,np wazony, rzeczy do kuchni itp:-) my do pokoju małego kupujemy z brw mebelki Ogran z białymi wstawkami

atabe ja żylaków na nogach nie mam ale porobiły mi się na twarzy, karku i rękach gdzie delikatna skóra takie pajaczki:crazy:

geperty no już Madzia napsiała że tym razem nie idziemy obie,bo mi gin dał L4 na 3 tygodnie,bo mówi że pierwsze L4 daje zawsze którtsze (coś tam o ZUS chodziło)a nastepne na 4 tyg juz,więc dał mi na 3tyg,a Madzi na 4 bo wcześniej od niego brała L4 niż ja :)

idę ogranąć troche mieszkanko bo niedługo M przychodzi z pracy a tu mimo że siedze od rana w domu to bałagan,zlew pelny, nic mi się nie chce:no:

wróciłam ze spacerku :)))))fajna pogoda jest ,poczytałam gazetki na ławce i jakoś mi lepiej
Dzamena, a ile Ty przytyłas od początku ciąży???
Dobrze ,że u Emih wsyztsko ok
Teraz coś zjem bo burczy mi już w brzuchu hihi

reklama
Jest śliczna pogoda więc postanowiłam że trochę posprzątać i powietrzyć mieszkanko. Trochę się zmeczyłam a jeszcze przydało by sie przebrac rzeczy i popatrzec w co sie zmieszcze :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry