Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam sie!!! Chyba dziś ja pierwsza jestem z rana!
Jestem w pracy, zreszta standardowo ale obiecałam M że tylko do końca miesiąca i ide na L-4.
Geperty - ja się sama przestraszyłam tego co się działao, kurcze nie wiem czy to były przepwowiadające, czy jakie!! bolało dosc mocno, o wiele mocniej niz na miesiaczke! Wzielam nospę, przeszło mi, ale po godzinie się powtórzyło i znów wzięłam nospę, Brzuch był twardawy ale potem popuścił i wrócił do pierwotnegio stanu. Mała sie strasznie wierciła. No i z tych nerwów zasnęlam. Rano się obudziłam ok 5 i wszytko dziś ok!
Idziemy dzisiaj na szkołę rodzenia, jak bedzie mój gin w klinice to podejde go zapytać!!
Ale się trochę stracha najadłam tym bardziej że nie wiem czego się spodziewac!!!
Życzę Wam miłego dnia!!!
po prostu jest masakra, widzę że mąż się martwi (czasem złości:-() ale nie wie co począć...
)
)
że mój smutek udziela się mojej małej gwiazdeczce :-( słabo się rusza od 2-3 dni, kilka --delikatnych-- ruchów na dzień... ), kurcze źle mi z tym!! Ach aby do porodu

zwolnij troche i daj na luz...pamietaj ze nie ma ludzi niezastapionych i ktos sie moze rownie dobrze zajac tym wszystkim co Ty teraz...

i buty. nawet nie wiecie jak bardzo nie mam ochoty lazic po sklepach. wszedzie odpicowane lansujace sie malolaty, mierzenie ciuchow, w ktorych w wiekszosci bede wygladac koszmarnie-co mnie dodatkowo dobije i zepsuje humor. NIENAWIDZE zakupow ubraniowych!!!! a teraz to juz szczegolnie :-

dobra wyszlo nie chwalac sie (w sumie to zasluga "Gelwe" nie moja ;-)) nawet posypka z platkow migdalow i wiorkow kokosowych tak ciekawei wyszla. milego dnia i cudnej pogody