_Ewcik_
Fanka BB :)
dzieńdoberek:-)
u nas też kiepska pogoda niestety, chociaż jak wstałam, świeciło słońce, więc myślę-zrobię pranie i wywieszę na balkonie. Wstawiłam pranie, patrzę przez okno, a tu pochmurno.. hehe..
butterfly a skąd ten smutek?co Cię tak martwi kochana??
ja właśnie zjadłam musli z mlekiem i na razie się zapchałam-ciekawe, na jak długo;-)
wczoraj wieczorem oglądałam film "siostry magdalenki".. jestem w szoku.. nie mogłam przez niego zasnąc
masakra..
dziś planuję iść z mamą na miasto, o ile nie będzie padać, a potem odebrać synka mojej kuzynki z przedszkola i wziąć go do siebie.. bo jego młodszy braciszek przedwczoraj miał operację ściągnięcia jąderka i przepukliny, już drugą i cięzko to zniósł.. kuyznka musi non stop być przy nim, bo po tym zabiegu dziecko nie może ani na chwilę wstać, bo mogłoby się to źle skończyć..
miłego dnia dziewczynki:-)
lousie to udanych i jak najmniej stresujących zakupów życzę kochana
u nas też kiepska pogoda niestety, chociaż jak wstałam, świeciło słońce, więc myślę-zrobię pranie i wywieszę na balkonie. Wstawiłam pranie, patrzę przez okno, a tu pochmurno.. hehe..
butterfly a skąd ten smutek?co Cię tak martwi kochana??
ja właśnie zjadłam musli z mlekiem i na razie się zapchałam-ciekawe, na jak długo;-)
wczoraj wieczorem oglądałam film "siostry magdalenki".. jestem w szoku.. nie mogłam przez niego zasnąc
masakra..dziś planuję iść z mamą na miasto, o ile nie będzie padać, a potem odebrać synka mojej kuzynki z przedszkola i wziąć go do siebie.. bo jego młodszy braciszek przedwczoraj miał operację ściągnięcia jąderka i przepukliny, już drugą i cięzko to zniósł.. kuyznka musi non stop być przy nim, bo po tym zabiegu dziecko nie może ani na chwilę wstać, bo mogłoby się to źle skończyć..
miłego dnia dziewczynki:-)
lousie to udanych i jak najmniej stresujących zakupów życzę kochana

Jak ja nie potrafie byc naczczo z rana !!!