reklama

Lipiec 2010

tweenie wiec Ty tez dzis zakupowa dziewuszka :-) ku sobie cos ladnego. a ja juz wstaje i lece sie szykowac bo jeszcze musze do bankomatu pojsc wczesniej-papapapaapapa. ps-chyba zaloze krotki rekaw i sandaly bo jest naprawde goraco-bylam przed chwila na balkonie. szok doslownie

reklama
louise Ja tez mam wrazenie ,ze kazdy na ulicy sie na mnie gapi !!!!Nie potrafie jakos isc normalnie jak kiedys ulica i wyluzowana byc ;/ Ciagle mam to wrazenie ,ze patrza :confused2:
tez mi szkoda kasy kupowac nowe szmaty bo potem oddam je zapewne komus..ale tak cieplo sie zrobilo,a ja mam zaledwie 2-3 bluzki ;/Wiec niestety ale musze te zakupy zaliczyc ...
Ja to juz najlepiej czuje sie we wlasnym domku :nerd:No ale przeciez nie bede w nim siedziec do porodu ..
Dobrze ,ze tak masz cieplutko -korzystaj :tak:
aa no i jakie buciki lekkie musze kupic -baleriny ?bo w adidasach mi za cieplo ..no i oczywiscie rozmiar wiekszy bo nawet stope mam wieksza ;/

29 tc zaczol sie ..wiec odliczamy do 30 tc ...a po 30 mam nadzieje ,ze juz szybko zleci -oby!!

vanilka ja mam tak samo.. nie lubię, jak się ludziska na mnie patrzą i na brzuch, a już w ogóle mnie wnerwia sytuacja, gdy ktoś zaczyna mi macać brzuch:no:albo głaskać.. wrrrr...

vanilka ja mam tak samo.. nie lubię, jak się ludziska na mnie patrzą i na brzuch, a już w ogóle mnie wnerwia sytuacja, gdy ktoś zaczyna mi macać brzuch:no:albo głaskać.. wrrrr...

hehe ja mam wtedy odruch bezwarunkowy :-p odskakuję:-p

Napisał ania_pestka
Vanilka ja przed glukozą miałam zjeść sobie kanapkę z masłem i dzień wcześniej nie jeść nic słodkiego. Myślę, że pół bułeczki nie zaszkodzi.
na serio można?? bo ja wymiotuję jak nie zjem nic do 9 rano :-( a tu jeszcze sam cukier w żołądaku.... badanie robię po niedzieli

P.S. jak skończę 26 tydzień to wejdę w 7 miesiąc ciąży? :-D

Czesc dziewczyny!!
Dopiero wstałam :)
Mi się też wydaję że kazdy gapi się na mój brzuchol-no ale co zrobić.
idę na śnaidanko i was poczytać dokładnie.

Witam sie i ja:)
myslalam ze bedzie brzydko ale nie sloneczko swieci i ciepelko sie robi ale fajnie tylko zeby jutro tez tak bylo.
dziewczynki oni sie patrza na nasze brzuszki bo:
1. zazdroszcza nam ich
2. wygladamy seksi z nimi
3. i wogole jestesmy piekne i nie wazne ile wazymy hihihi
Oni nie patrza na nas jak na dziwolongow tylko na piekne kobiety noszace pod sercem swoje skarby milosci :)
I zaczełam 26tydzie jejku ale ten czas leci szybko masakra. i juz chce tego 19 bo ciagle stoje pod znakiem zapytania. A powiedzcie mi skoro lekarz mowi ze jest przekonany ze dziewczynka to to ona napewno bedzie??jak myslicie??i czy niebieski wozek bedzie pasowal bo mam po synku a zeby kupowac kolejny to bez sensu i nie potrzbny wydatek a tak mozna co innego kupic

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja:)
myslalam ze bedzie brzydko ale nie sloneczko swieci i ciepelko sie robi ale fajnie tylko zeby jutro tez tak bylo.
dziewczynki oni sie patrza na nasze brzuszki bo:
1. zazdroszcza nam ich
2. wygladamy seksi z nimi
3. i wogole jestesmy piekne i nie wazne ile wazymy hihihi
Oni nie patrza na nas jak na dziwolongow tylko na piekne kobiety noszace pod sercem swoje skarby milosci :)
szkoda ,ze ja tak nie mysle ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry