Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój też szczuplizna,ma posture czarnego koszykarza i ja teraz koło niego to wyglądam jak taki ping pong co mu się o nogi obija![]()

jedyneczka a rozmiar tez ma tego koszykarza czarnego?a co do sposobów to kochana kazdy jest dobry byleby podziałał

wzrusza mnie bardzo:-)Taaak, Factory jest okto może w kierunku factory się wybierzesz?![]()
idę się ubrać i przewietrzyć bo dostałam piany. M mnie tak wkur... że chyba go wypierd. przez okno... Przepraszam, ale ... esh... spadam... Pojawię się może później... może.... o ile się nie wkurzę bardziej nie wykupię biletu i nie polecę do rodziców...

W takim sklepie SOTTIE (czy jakoś podobnie)kropa a gdzie? jak dziś czegoś nie kupię to chyba pęknę ... a wolałabym poczekać z tym do lipca;-)
truskawki homogenizowane 'bolero' kupujemy w realu w dziale mrozonek a dokładnie leza tam gdzie lody.ja dzis tez ide zakupic bo mi sie zapasik skonczył.