Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oglądam właśnie ciążę z zaskoczenia - masakra, kobiecie 57letniej robili in vitro...

mnie tez rozczula jak mówi dzieciunio to dzieciunio tamto
ale juz zaczynamy mówić na małą Nadik
U nas Jula jest Jurkiem, Emilka Emilem więc Nadia Nadikiem zostanie jak nie wymyślimy czegoś głupszego
tylko uważaj żebyś się nie przeziębiład
ewcik to słodkie jak gadaja do brzuszkamnie tez rozczula jak mówi dzieciunio to dzieciunio tamto
ale juz zaczynamy mówić na małą Nadik
U nas Jula jest Jurkiem, Emilka Emilem więc Nadia Nadikiem zostanie jak nie wymyślimy czegoś głupszego
;-)
M też cały czas mówi "jak tam Marcelek", "Marecelku, tatuś mówi", więc chyba tak zostanie, a Maksymilian odpadnie

Poza tym wiecie co wymyśliłam żeby zarobić siedząc w domku?
wiele allegrowiczów tak robi
kupuję to:
SORT UZYWANY DAMSKO-DZIECIĘCY/10KG-70ZŁ (988067952) - Aukcje internetowe Allegro
i to:
TORS MANEKIN DAMSKI STYROPIANOWY (985308680) - Aukcje internetowe Allegro
i wystawiam aukcje ciuszków
są to zwykle częściowo używane, częściowo nowe ciuchy - no chyba co druga z nas wie - to co w ciuchlandzie
a ja nie wiem skąd mi się bierze to zmienianie imion bo ja zawsze chciałam dziewczynki:-)no ale juz mam dwie a prawie trzy więc chłopak by się przydał żeby wesprzeć M bo teraz ma przegwizdane
jak leżałam z Emi zrobili invitro 45 letniej babeczce, urodziła czworaczki, pokazywali je potem w tv, ona wtedy była coś w 3 miesiącu, miała leżeć całą ciąże, w międzyczasie jedno straciła, wogóle znosiła to strasznie, leki wymioty, słabość ale to nie było widzimisie nagłe bo starali się kilkanaście lat o dzieciątko. Bardzo się ucieszyłam że im się udało bo widziałam co przechodziła.No ale mając 60 na karku