reklama

Lipiec 2010

jakoś się nie możemy z Myszą spotkać, bo jak ja mam dzień bez lekarzy, to akurat ona ma wizytę :P

nie ma sprawiedliwości, ja się na zakupy wybieram, a tu się rozpadało, ehh

reklama
nie no sorki dziewczyny ale 60 lat miec i rodzic dzieci to powiem wam ze powinny normalnie tego zabronic ,ja rozumie tak do 45 lat ,tym bardziej ze dziecko faktycznie odmładza ale 60:szok:

Aisim cieszę się bardzo, że ci przeszły te bóle :tak:, całą noc myślałam o tobie :zawstydzona/y:.

Butterfly zawsze to jakiś pomysł na interes :tak:, a III trymestr najczęściej podaje się, że po skończeniu 27 tygodnia, czyli od 27t0d.

Fasolka ja też mam niebieski wózek po synku i nieważne co by się urodziło (choć będzie to drugi synek), to bym nie kupowała nowego, bo się nie opłaca, włożysz różowy kocyk i różową córeczkę i nikt się nie pomyli :-D.

Miluszka powodzenia na egzaminie :tak:.

Ewcik dobre z tym gadaniem do pępka, mój zawsze słucha przez pępek :-D.

Oj Mysza ale cię wnerwił :baffled:, postaw na swoim, chyba kalkulować umie twój M. i tak mi się przykro zrobiło jak napisałaś o samotności :-(, tulę cię na odległość.

Jeśli chodzi o wygląd, to dziewczyny pamiętajcie,że ciąża to wyjątkowy stan, gdy zmienia się nasze ciało, ale nie należy się tego wstydzić, spróbujcie na to spojrzeć z innej strony, macie w sobie małego człowieka, który jest od Was całkowicie uzależniony, każde zachowanie (najbardziej smutek i stres) odczuwa razem z nami, a przecież chcemy mu dać radość i szczęście. Ciąża to zaledwie kilka miesięcy, porównując do całego życia to naprawdę znikomy czas, ale za to jak ważny, dla wielu z nas to ostatnie 3 miesiące kiedy nosimy w sobie dwa serca, przecież to jest cud i trzeba to wychwalać, a nie ukrywać, myślę, że ludzie patrzą na nas z szacunkiem, że wydamy na świat owoce naszej miłości. Czas na użalanie się nad swoją figurą będzie po porodzie, gdy brzuszek zniknie, a zostaną boczki i tłuszcze, teraz trzeba go dumnie eksponować :tak:.

do dziewczyn z Warszawy - słyszałyście, że dostaniemy jakieś specjalne body przy urodzeniu malca? Kurcze, musiałabym poszukać, ale to chyba z okazji 200urodzin Chopina i ma być na nich napis "tam skarb Twój, gdzie serce Twoje"

a ogladałyscie ten program kiedys 'małe ksiezniczki? no te matki to autentycznie to bym rozszarpała była taka jedna co synka do konkursu wystawiła na mistera szkoda ze synek miał niecały miesiac i głowka to mu normalnie zwisała a ta go prezentowała w garniturku .małpa jedna albo jak te rozkapryszone małe dziewczynki które twierdza ze sa naj ,były tez takie dwie blizniaczki ale troszke sie rózniły jedna była rozkapryszonym bachorem a druga zawsze w jej cieniu i taka skromna ,matka ich ciagle skakała nad ta pierwsza a ta druga olewała,tak mi było strasznie jej szkoda bo ta mała tak płakała ze miusi w podartej sukience wystopic a siostrunia sie cieszyła.tej matce to bym normalnie rączki i nózki powyrywała,wogóle chory konkurs
jedyneczka a widzisz ,chyba pasujemy do siebie jako tesciowe ,niewiem tylko czy nasi M by ten natłok w naszej wersji wytrzymali

Ostatnia edycja:
oglądałam to kiedyś... porażka totalna... Dzieciom sztuczne zęby zakładali, żeby ładniej wyglądały, albo peruki. O opalaniu w solarium itp już nie mówię... A te stroje i pozy :/

a ogladałyscie ten program kiedys 'małe ksiezniczki? no te matki to autentycznie to bym rozszarpała była taka jedna co synka do konkursu wystawiła na mistera szkoda ze synek miał niecały miesiac i głowka to mu normalnie zwisała a ta go prezentowała w garniturku .małpa jedna albo jak te rozkapryszone małe dziewczynki które twierdza ze sa naj ,były tez takie dwie blizniaczki ale troszke sie rózniły jedna była rozkapryszonym bachorem a druga zawsze w jej cieniu i taka skromna ,matka ich ciagle skakała nad ta pierwsza a ta druga olewała,tak mi było strasznie jej szkoda bo ta mała tak płakała ze miusi w podartej sukience wystopic a siostrunia sie cieszyła.tej matce to bym normalnie rączki i nózki powyrywała,wogóle chry konkurs

widziałam pare razy ten program, okropny, jak mozna z dzieci robic dorosłych ludzi, one sie malują, solaryzują, dopinki do włosów, poporostu brak słów do tych matek, biedne dzieci....

reklama
do dziewczyn z Warszawy - słyszałyście, że dostaniemy jakieś specjalne body przy urodzeniu malca? Kurcze, musiałabym poszukać, ale to chyba z okazji 200urodzin Chopina i ma być na nich napis "tam skarb Twój, gdzie serce Twoje"
a to dobre :laugh2:
dziendobry dwupaczki! jestem jeszcze i korzystam poki moge bo neta maja wylaczyc do 20 wiec moze byc w kazdej chwili... :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry