Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, całą noc myślałam o tobie
.
, a III trymestr najczęściej podaje się, że po skończeniu 27 tygodnia, czyli od 27t0d.
.
.
.
, postaw na swoim, chyba kalkulować umie twój M. i tak mi się przykro zrobiło jak napisałaś o samotności :-(, tulę cię na odległość.
.

a ogladałyscie ten program kiedys 'małe ksiezniczki? no te matki to autentycznie to bym rozszarpała była taka jedna co synka do konkursu wystawiła na mistera szkoda ze synek miał niecały miesiac i głowka to mu normalnie zwisała a ta go prezentowała w garniturku .małpa jedna albo jak te rozkapryszone małe dziewczynki które twierdza ze sa naj ,były tez takie dwie blizniaczki ale troszke sie rózniły jedna była rozkapryszonym bachorem a druga zawsze w jej cieniu i taka skromna ,matka ich ciagle skakała nad ta pierwsza a ta druga olewała,tak mi było strasznie jej szkoda bo ta mała tak płakała ze miusi w podartej sukience wystopic a siostrunia sie cieszyła.tej matce to bym normalnie rączki i nózki powyrywała,wogóle chry konkurs
a to dobredo dziewczyn z Warszawy - słyszałyście, że dostaniemy jakieś specjalne body przy urodzeniu malca? Kurcze, musiałabym poszukać, ale to chyba z okazji 200urodzin Chopina i ma być na nich napis "tam skarb Twój, gdzie serce Twoje"