Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
myślę że twoja ginka zapobiegliwa bardzo ale lepiej tak niżby miała być lekkoduchem bo tu o zdrowie dzidzi i nasze chodzi;-) A jaki masz hematokryt?pytam bo mam poniżej normy ale gin powiedział że w ciąży oki i mam nic nie brać
antybiotyk pomoze i wynik sie poprawi
a wasz ksiądz oki bo my musiałysmy się postawić proboszczowi, przywiózł krawcową, ta pokazała sukienkę taką że rany julek a proboszcz zły co nam się w niej nie podoba
ale wywalczyłyśmy swój model, skromniejszy ale elegantszy w swojej prostocie

- masakryczny artykul. Czy oni sa niepowazni!!!!????? nie ma jakis atestow przed wydaniem rzeczy na rynek!!Właśnie trafiłam na takie info:
Uwaga na trujące ubranka dla dzieci! Newsy mamazone.pl - www.mamazone.pl
Może któraś z Was zakupiła?
- nie slyszalam o tym nic a nic!! Kolezanka rodzilampoltora miesiaca w szpitalu madalinskiego i nic nie mowila!do dziewczyn z Warszawy - słyszałyście, że dostaniemy jakieś specjalne body przy urodzeniu malca? Kurcze, musiałabym poszukać, ale to chyba z okazji 200urodzin Chopina i ma być na nich napis "tam skarb Twój, gdzie serce Twoje"
- dzieki, moze okazac sie bardzo potrzebne!! :]Miluszka powodzenia na egzaminie.
. Żadnych tabletek nie można ze sobą łączyć...
Nawet jak mam lodówkę pełną, to nie bardzo wiem, co z czym się łączy, ale ciiii;-)
Ważne, że są wygodne.