Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
J tez sama i to doslownie, moj maz ma wolny weekend albo nie, a pracuje tak ze wychodzi 6,30 a wraca 19.00. teraz aktualnie sie do mnie juz trzeci tyzien nie odzywa bo jest obrazony. Dalam synkowi do reki czekoladowego zajaca i nie przypilnowalam, zeby siedzial z nim przy stole. Maz go przylapal na kanapie. Wiec sie obrazil, ze ja niczego nie szanuje, bo nie zarabiam i ze wszystko napewno zaraz bedzie wysmarowane czekolada. Wkurzyl sie, bo odparowalam, ze jednak nic malemu nie upadlo, wiec o co to halo i tak juz nie gada. Rodziny tu nie mam, znajomych tez niespecjalnie i nie ma lekko. Do tego haftuje od rana, bo malenstwo w brzuchu buszuje. Ej dziewczyny, ja tez kiedys robilam codziennie obiadki, kanapeczki do pracy, koszulki prasowalam i bylam na kazde skinienie palca. No i mam za swoje. Teraz jestem be, bo sie zbuntowalam. Tak, dzisiaj zrobilabym wszystko inaczej...