Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
,mam nadzieję, że wam się uda naprawić szkody.
.
, nie pamiętam kiedy korzystałam ze środków komunikacji miejskiej. A fotelik to na pewno dobry zakup nawet jak się nie ma auta, bo właśnie z rodziną albo taksówką zawsze jest w czym przewieźć maluszka, bo na kolanach bym się nie odważyła ze wzg na bezpieczeństwo. A dla twoich córeczek spóźnione życzenia urodzinowe
.
(ściany były skrobane do poprzedniego malowania, więc teraz tylko umyć), ależ go wzięło :-). A posta o wejściu w 3 trymestr oczywiście przeczytałam, ale się nie wypowiadałam, bo wg mnie to będzie w niedzielę, tzn. gdy skończymy 27 tyg, a do porodu zostaną równe 3 miesiące, ale zależy jak kto liczy ;-). Co do przedszkola, to faktycznie tragedia, ale teraz to i tak jeszcze pikuś, pomyśl co będzie za 3 lata, gdy nasze dzieci będziemy zapisywać, w 2010 jest taki wysyp, że strach pomyśleć
, a w Gdańsku zapisy są elektroniczne w wyznaczonym terminie (teraz były w marcu przez 2 tyg chyba) i nie można zapisać wcześniej lub później
. A ze słońcem uważaj, skwarko częstochowska 
.
, szkoda, że bez picia i ostrych tańców
.
.
, no chyba, że porządnie chora jestem.
, ale te ryby to już niekoniecznie, bo robaki trzeba nadziewać na haczyki, a potem tą rybę zdjąć, więc ręce śmierdzą
, no chyba, że tylko popatrzeć ;-).
.
.
, a z tymi zarazkami to mnie trochę śmieszy, bo w takim razie codziennie dziecko powinno mieć nową pościel, rodzice nowe ubranie, nie można by położyć na kanapie czy przykryć kocykiem, ani wsadzić do wózka, bo też są zarazki, nie dajmy się zwariować!!! No chyba, że ktoś lubi prasować lub ze względów estetycznych to robi, ja takiego parcia nie mam
.
więc późne śniaadania, a co za tym idzie-mniej posiłków, bo jeden już w plecy:-) nie licząc kanapki o 2 w nocy
F