reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

Cześć dziewczyny.
Byłam wczoraj w sądzie na sprawie z byłym z podwyzszenie alimentów na Oliwkę z 350 zł. Zwyłam sie jak ch...j.
Jak przedstawiłam wydatki na dziecko to doczepiła sie ze 150 zł na ciuchy miesiecznie to lekka przesada i ze zawyzam sobie koszty! Swoja drogą to więcej wydaje nna jej ciuchy tylko nie chciałam juz się tak chcwalic wiec sie rozbeczałam i całe nerwy mi puściły. Na żywo nie tak jak w tvn. Ale na rachunki nie chciała spojrzec. W kazdym badz razie staneło na tym ze sędzina zapronowała 500zł ja sie nei zgodziłam bo dlaczego mam płacić wiecej od niego a on powiedział ze nei bedzie płacił wiecej niz teraz i wtedy sedzina się zdenerwowała i powiedziała ze jak mu sie nei podoba taka kwota to bedzie płacił wiecej a ze w sierpniu mamy sprawę o widzenia ( załozyłam bo mam dośc płaczu oliwki za tatusiem) to odroczyła sprawę do wrze śnia , nazwała go wekeendowym tatusiem:) przy czym zaznaczyła zeby sie nie martwić bo róznicę w kwocie bedzie musiał mi wyrównac az od złożenia pozwu czyli marca wiec sprawa poszła w sumie po mojej mysli ale te nerwy, napiecie i tak wyłam prawie cały dzień az do 17 bo pojechaliśmy na usg . Całe szczeście ze Darek jest inny bo mi chyba by zostało tylko wariatkowo.
Tymek wazy 1,5 kilo według usg jest zdrowy główka od 2 mies w dole i to sie nei zmieniło :)
jak tylko ograrne ostatnie 2 dni na forum to napiszę jeszcze :)

Takie sprawy zawsze długo trwają. Podstawa to też jest dobre napisanie pozwu o alimenty i udokumentowanie dowodów, a także niekiedy znalezienie świadków. Chociaż, że sędziowie bywają rożni. Jakbyś miała problem to służę pomocą.

Loise może poszła do lekarza. Przynajmniej miała taki zamiar.

reklama
Dzień dobry dziewczynki!!
U nas póki co super pogoda aż odrazu mi lepiej:)
Zjadłam pączka już z rana hihi
Mruczka super ,ze małej serduszko zdrowe-bardzo się cieszę!
No właśnie co u Louise ???Też cały czas o niej myślę-mam nadzieję,że zaraz się odezwię.
Anetka daj znać jak po usg genetycznym!!

dziendobry dwupaczki!
Tweenie dziekuje, u mamy bez zmian... lezy na korytarzu, robia jej jakies podstawowe badania, dzis ma tomograf mozgu z kontrastem. Powinni jej zrobic rezonans magnetyczny mozgu, ale nie po drodze im z tym bo to drogie badanie... :sorry2: trzeba bedzie sie pewnie zlapac za kieszen i zrobic prywatnie, a to ponoc kosztuje z 700zl :szok:
Louise czekamy na wiesci... dobre wiesci!!! :tak:
Tetina wspolczuje przezyc... ale napewno wszystko juz pojdzie po Twojej mysli... :tak:
Aneta powodzonka na genetycznym! ;-)
a ja mam nadzieje ze dzis w koncu ten moj lapek przyjdzie...

własnie sprawdzałam na liscie i ja nie mam numeru do louise trzeba chyba pomyslec o aktualizacji numerów i nowej liscie ,ale moze któras z was dziewczyny ma do niej numer?
perla no to jest własnie to ze trzeba kase wybulic na badania,tym bardziej ze tomograf ma duzo gorsze nasilenie promieni niz rezonans a rezonans jest duzo dokładniejszy jesli chodzo o wyniki,za to mniej szkodliwy,
tetina czytałam twoje info na temat madurowicza i pisałas o prysznicu ze mozna spokojnie kozystac ale o ile pamietam to prysznic jest jeden a sal chyba pięć a moze cos sie zmieniło?

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny!
też się martwie o naszą Louisie ale nie mam do niej numeru niestety....
U mnie pada znowu deszcz i ogólnie jakby jesień była, nastrój też taki jakiś jesienny...abieram się zaraz za uprzątniecie biurka i szafki, ktore wylatuja z naszego mieszkania- bo na ich miejscu stanie łózeczko! A dziś M zacznie malowanie- a mnie już kusi by mu pomóc...
dzamena życze poprawy nastroju! sobie i innym też;-)
perla oby z mamą było lepiej, a z badaniami tak to już u nas jest- wiem, bo mój tato choruje i ZAWSZE jak coś to musimy wszystko na własną kieszeń robić:wściekła/y::angry:
madzik udanego koncertu:tak:

Dziewczyny przesle mi któraś naszą listę lipcówek bo miałam na kompie ,a teraz mam laptopa i nie mam tej listy :( Mój mail madzik1980@poczta.fm -z góry dziękuje.
Mam nadzieję,że humory wam się dziewczyny poprawią!!

dowiedziałam się właśnie, że dziecko znajomej, która miała rodzić w kwietniu, odeszło :(( Aż mi się słabo zrobiło...

reklama
Witam się z rana!

Pogoda nie sprzyja spacerom, więc będę sprzątała mieszkanko. Powolutku, pomalutku, z rozsądnymi przerwami oczywiście.

Też martwię się o Louise - na 99% jestem pewna, że do którejś z nas wysyłała na prv swój numer telefonu. Tylko do kogo to mogło być?

Tifii
- mi Zuzia też bardzo się podoba, ale Ola też była moim typem, i dla M też Ola, więc czekamy na Oleńkę.

Do góry