agatka_natalia
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny.
Byłam wczoraj w sądzie na sprawie z byłym z podwyzszenie alimentów na Oliwkę z 350 zł. Zwyłam sie jak ch...j.
Jak przedstawiłam wydatki na dziecko to doczepiła sie ze 150 zł na ciuchy miesiecznie to lekka przesada i ze zawyzam sobie koszty! Swoja drogą to więcej wydaje nna jej ciuchy tylko nie chciałam juz się tak chcwalic wiec sie rozbeczałam i całe nerwy mi puściły. Na żywo nie tak jak w tvn. Ale na rachunki nie chciała spojrzec. W kazdym badz razie staneło na tym ze sędzina zapronowała 500zł ja sie nei zgodziłam bo dlaczego mam płacić wiecej od niego a on powiedział ze nei bedzie płacił wiecej niz teraz i wtedy sedzina się zdenerwowała i powiedziała ze jak mu sie nei podoba taka kwota to bedzie płacił wiecej a ze w sierpniu mamy sprawę o widzenia ( załozyłam bo mam dośc płaczu oliwki za tatusiem) to odroczyła sprawę do wrze śnia , nazwała go wekeendowym tatusiemprzy czym zaznaczyła zeby sie nie martwić bo róznicę w kwocie bedzie musiał mi wyrównac az od złożenia pozwu czyli marca wiec sprawa poszła w sumie po mojej mysli ale te nerwy, napiecie i tak wyłam prawie cały dzień az do 17 bo pojechaliśmy na usg . Całe szczeście ze Darek jest inny bo mi chyba by zostało tylko wariatkowo.
Tymek wazy 1,5 kilo według usg jest zdrowy główka od 2 mies w dole i to sie nei zmieniło
jak tylko ograrne ostatnie 2 dni na forum to napiszę jeszcze![]()
Takie sprawy zawsze długo trwają. Podstawa to też jest dobre napisanie pozwu o alimenty i udokumentowanie dowodów, a także niekiedy znalezienie świadków. Chociaż, że sędziowie bywają rożni. Jakbyś miała problem to służę pomocą.
Loise może poszła do lekarza. Przynajmniej miała taki zamiar.
trzeba bedzie sie pewnie zlapac za kieszen i zrobic prywatnie, a to ponoc kosztuje z 700zl