reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

Hej :happy2:
jestem pewna ,ze louise zostala w szpitalu :baffled:przeciez Ona wstaje zawsze rano pije kawe i siada na bb:tak:
a dzisiaj jej nie ma :baffled:kurka ,ciekawe jak sie czuje i wogle ...

Moj ma wolne 3 dni wiec mniej mnie tu bedzie bo trzeba troche pozalatwiac spraw,kupic planuje komody ..
ide jakies sniadanie wszamac .

reklama
czesc dziewczyny :-)

pisze dopiero teraz bo mi net padl. w mojej sieci byla awaria jakas w czestochowie i dopiero mieli naprawiac. wczoraj nie maialm jak wam napisac. bylam w koncu wczoraj u tego lekarza bo sie naprawde wystraszylam. po tym cordafenie zrobilam sie czerwona od stop do glow jak krew. przez cale nogi przechodzily mnie ciarki i bylo mi w nie jednoczesnie zimno i goraco :szok: plus brak oddechu i oslabienie ze ledwo na oczy widzialam. polozylam sie i juz nie wstalam do powrotu M. oprocz tego bolalo mnie w dole brzucha i na srodku i po obu stronach na zmiane i strzykalo w szyjce (chyba) i ciagnelo w kroczu az, za przeproszeniem, do odbytu. zreszta dzis sie nic nie zmienilo i dalej mnie tak boli. gin zbadal szyjke (i ginekologicznie i przez usg)-nie jest super ale nie jest gorzej. zbadal mnie wziernikiem i sprawdzil papierkiem czy sie wody nie sacza i jeszcze poziom wod przez USg. no dzidziolka. wody ok, dzidzi ok. a szyjka tak jak byla. mam sie nie przemeczac i brac dalej magnez i nospe a na te bole nic mi nie poradzi (nospa). co cordafenu-powiedzial ze cos jest chyba nie tak z ta partia co jest teraz w obrocie bo jestem juz kolejna pacjentka ktora mu to raportuje i mam odstawic jak sie bedzie tak dalej dziac. troche sie uspokoilam ale nie do konca bo niepokoja mnie te bole w podbrzuszu i ciagniecie/strzykanie w szyjce.
ide was nadrobic bo nie wiem co u was slychac od wczoraj rana. o ile mi znow neta nie wylacza :dry:

atabe dziekuje i wzajemnie
mnie tez sie wydaje ze została louise w szpitalu
madzik wysłałam ci liste na maila ,sprawdz czy dostałas
tweenie a co sie stało ?
oooooooooo louise własnie zobaczyłam ze jestes

Witam

Ja od tygodnia nie wiem nawet co się dzieje na forum :( M ma wolne i cieżko mi sie wbić żeby nadrobić cokolwiek. Ciągle coś do zrobienia i do załatwienia trochę zmęczona już tym jestem, za długo M ma to wolne :). Dziś na chwilę wybył więc spróbuję poczytać.

Miłego dnia :happy:

louise masz kopa w dupala normalnie bo po to jest lista i podane numery zeby w razie w zawiadomic nas a ty co ?

dzieki Wam wszystkim kochane za troske. boze nawet nie wiecie jak sie wzruszylam!!! jestescie kochane.

i jednoczesnie az mnie krew zalewa ze akurat ten net mi padl i teraz przed chwila wlaczyli-nie maialm wam jak napisac. probowalam z tela ale zanim sie otworzylo bb w ogole to juz mi 5 zl zezarlo wiec rozlaczylam, taka anemia. jakbym wiedziala ze az tak sie zmartwicie to bym jakos dala znac. jakby neta nie bylo dzis do 11 to mialam pisac esa do jedyneczki :tak:

dzamena nie wiem jeszcze, co się stało... Jej nie zapytam, pogadam z jej siostrą, tyle tylko, że ta miała termin na 5go maja i nie wiem, kiedy będzie dostępna...

Ale ta wiadomość mnie zmroziła, to już musiało się stać w ostatnich tygodniach, w trakcie porodu, lub zaraz po. Nie znałam tej dziewczyny tak dobrze, moja siostra z jej chodziły razem do klasy, obie do mnie na korki przychodziły, kupowałam u niej kosmetyki z Avonu. Ale mimo wszystko, czuję się, jakbym wpadła pod lodowatą wodę i coś mi się zdaje, że mam klasyczny atak paniki. Siedzę teraz i pilnuję się, żeby w ogóle oddychać :/ Mój M się pyta, czemu tak mnie to poruszyło. Ja nie wiem, czy to z nim coś nie halo jest, czy tak wszyscy mężczyźni mają. Ale może to dlatego, że on jej w życiu na oczy nie widział

reklama
louise super, że jesteś i jest ok!!!
tweenie jak słyszę takie rzezcy, to nawet jeśłi kogoś nie znam, to rozmyślam zawszze później jeszcze długo, też pod swoim kątem niestety i takiej ewentualności

Do góry