Hej 
jestem pewna ,ze louise zostala w szpitalu
przeciez Ona wstaje zawsze rano pije kawe i siada na bb
a dzisiaj jej nie ma
kurka ,ciekawe jak sie czuje i wogle ...
Moj ma wolne 3 dni wiec mniej mnie tu bedzie bo trzeba troche pozalatwiac spraw,kupic planuje komody ..
ide jakies sniadanie wszamac .

jestem pewna ,ze louise zostala w szpitalu
przeciez Ona wstaje zawsze rano pije kawe i siada na bb
a dzisiaj jej nie ma
kurka ,ciekawe jak sie czuje i wogle ...Moj ma wolne 3 dni wiec mniej mnie tu bedzie bo trzeba troche pozalatwiac spraw,kupic planuje komody ..
ide jakies sniadanie wszamac .
plus brak oddechu i oslabienie ze ledwo na oczy widzialam. polozylam sie i juz nie wstalam do powrotu M. oprocz tego bolalo mnie w dole brzucha i na srodku i po obu stronach na zmiane i strzykalo w szyjce (chyba) i ciagnelo w kroczu az, za przeproszeniem, do odbytu. zreszta dzis sie nic nie zmienilo i dalej mnie tak boli. gin zbadal szyjke (i ginekologicznie i przez usg)-nie jest super ale nie jest gorzej. zbadal mnie wziernikiem i sprawdzil papierkiem czy sie wody nie sacza i jeszcze poziom wod przez USg. no dzidziolka. wody ok, dzidzi ok. a szyjka tak jak byla. mam sie nie przemeczac i brac dalej magnez i nospe a na te bole nic mi nie poradzi (nospa). co cordafenu-powiedzial ze cos jest chyba nie tak z ta partia co jest teraz w obrocie bo jestem juz kolejna pacjentka ktora mu to raportuje i mam odstawic jak sie bedzie tak dalej dziac. troche sie uspokoilam ale nie do konca bo niepokoja mnie te bole w podbrzuszu i ciagniecie/strzykanie w szyjce.