Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

z dietka bedzie ciezko ale dam rade;-)fajnie ze milo i tak intensywnie spedzilas czas,nie ma co odpoczynek sie teraz nalezy.
wyslijcie mi ja ktos na priva.plis
A ja juz Cie do szpitala poslalamczesc dziewczyny :-)
pisze dopiero teraz bo mi net padl. w mojej sieci byla awaria jakas w czestochowie i dopiero mieli naprawiac. wczoraj nie maialm jak wam napisac. bylam w koncu wczoraj u tego lekarza bo sie naprawde wystraszylam. po tym cordafenie zrobilam sie czerwona od stop do glow jak krew. przez cale nogi przechodzily mnie ciarki i bylo mi w nie jednoczesnie zimno i goracoplus brak oddechu i oslabienie ze ledwo na oczy widzialam. polozylam sie i juz nie wstalam do powrotu M. oprocz tego bolalo mnie w dole brzucha i na srodku i po obu stronach na zmiane i strzykalo w szyjce (chyba) i ciagnelo w kroczu az, za przeproszeniem, do odbytu. zreszta dzis sie nic nie zmienilo i dalej mnie tak boli. gin zbadal szyjke (i ginekologicznie i przez usg)-nie jest super ale nie jest gorzej. zbadal mnie wziernikiem i sprawdzil papierkiem czy sie wody nie sacza i jeszcze poziom wod przez USg. no dzidziolka. wody ok, dzidzi ok. a szyjka tak jak byla. mam sie nie przemeczac i brac dalej magnez i nospe a na te bole nic mi nie poradzi (nospa). co cordafenu-powiedzial ze cos jest chyba nie tak z ta partia co jest teraz w obrocie bo jestem juz kolejna pacjentka ktora mu to raportuje i mam odstawic jak sie bedzie tak dalej dziac. troche sie uspokoilam ale nie do konca bo niepokoja mnie te bole w podbrzuszu i ciagniecie/strzykanie w szyjce.
ide was nadrobic bo nie wiem co u was slychac od wczoraj rana. o ile mi znow neta nie wylacza![]()

no chyba tylko... moze na gummtree poszukaj...A ja juz Cie do szpitala poslalam
ale to przez to ,ze codziennie z rana sie meldujesz ,a dzisiaj cisza
najwazniejsze,ze jest ok !!!!!!!!!!!no i odpoczywaj !!
perla gdzie tutaj maja jakies fajne komody ?tylko ikea i argos ??

ma być córa
lekarz dał sobie 10% na pomyłkę...jesteśmy w szoku...jakoś tak na synka byliśmy już nastawieni...z moją szyjką nie jest gorzej i ten kaszel nie zaszkodził, mam brać nospę dalej, no i termin na 5 lipca bardzo prawdopodobny