reklama

Lipiec 2010

hej dziewczyny:-)

właśnie wróciłam ze studiów.. padam na twarz.. wyszłam z domu o 7.10-masakra jakaś, ja nie wiem, jak ja wytrzymam na następnym zjeździe, bo mam od 8 do 20:no: i muszę być, bo są egzaminy.. ehh.. sorry za marudzenie, ale naprawdę nie mam siły nawet palcem kiwnąć..

reklama
Dzamena trzymaj sie!!
Ja byłam z M na zakupach-M się trochę obkupił, a ja majtki rozmiar większe i stanik bo moje mnei już cisną w obwodzie.
Dla małej kupiłam parę ubranek-wkleję na odpowiedni wątek.
U nas przed chwilą było oberwanie chmury i burza............
W sklepach tak duszno że powiem wam,że już nie mialam siły po nich chodzić.
Najchętniej bym się położyła spac ale koło 18-19 mają znajomi wpaść
Ja jak pobieram mocz robię dokładnie tak jak Tiffi -i mam super wyniki-a kiedyś przed ciążą jak pobierałam bez tamponu i prysznica-tylko po podmyciu to zawsze mi zły wychodził i slad białka tez zawsze był więc myślę,że sposób pobrania ma duże znaczenie
Vanilka to Ci się super dzień rozpoczął :)a ta kasa to tak jak u nas becikowe?czy po porodzie też coś jeszcze dostaniesz ??
Magdzia mnie też po bokach brzucha i krzyże pobolewają jak za dużo chodzę-takie to uroki, musimy duzo lezec i wypoczywac

hej hej witam sie sobotnio:-)
pogoda za oknem straszna ale mnie to jakos wcale nie przeszkadza,ostatnie czasy to ja lubie jak troche chlodniej;-)
my od rana w rozjazdach,postanowilismy zmienic meble w pokoju i jezdzilismy po salonach i ogladalismy sobie ale nic ciekawego nie znalezlismy w endefekcie kupilismy zamrażalkę wiec moge teraz chomikowac jak to nasza louise robi:-D

tiffi ja mam glukometr firmy FreeStyle Lite,bardzo malutki i poreczny i tez mam ten dlugopis z lancetami do nakluwania,bardzo poreczna rzecz i rzeczywiscie nawet nie boli przy nakluwaniu.zreszta tu masz jego zdjecie:Zobacz załącznik 243349

dzisiaj od rana tez mam cukier w normie co bardzo mnie cieszy.masz racje w sklepach nie ma nic do jedzenia dla cukrzykow,tez szukalam jogurtu ale w koncu kupilam naturalny i wcinam go ze swiezymi truskawkami,kupilam tez czekolade ale nie doczytalam ze ma zawarta fruktoza wiec i tak zjesc jej nie moge:-(

Mysza gratuluje udanej wizyty:)i wspolczuje przyjazdu tesciow;-)

dzamena kurka strasznie ci wspolczuje,trzymam kciuki za Filipsa i duzo zdrowka zycze!!

vanilka ja od kilku nocy walcze ze zgaga,masakra jakas i rzeczywiscie szkoda ze pieniadze z nieba nie leca:sorry2:ale czytam ze u ciebie to listonosz takie dobroci roznosi a u nas doopa blada:-( przyniósł jakies gazety i rachunek do zaplacenia:-(

louise wypoczywaj duzo i nie daj sie skrocic tej szyjce bo tez wladca pierscieni zostaniesz(to tylko taki zarcik);-)uwazaj na siebie kochana i wiesz uruchom palca wskazujacego i narzekaj co nie miara.

maruska twoj sen pobil wszystkie:-D:-D

u mnie znowu czas na klucie a pozniej do wanny wskocze sie zrelaksowac;-)wieczorem przychodzi do nas moj brat z zona i dzieciakami,z jednej strony bardzo sie ciesze a z drugiej chetnie spedzilabym wieczor z ksiazka w reku:-p

w poniedziałek mam maturę - ustny polski a nie mam jeszcze prezentacji, cholender no, siedzę nad tym i siedzę i nie wiem jak za nią się w ogóle zabrać, nie zdam i taki będzie finał, eh... ;-/

my juz wrócilismy,Filips oczywiscie zapalenie płuc,bardzo walczyłam o to zeby nas nie zostawili w szpitalu ,na całe szczescie mamy w domu nebulizator no i dostał antybiotyk,zreszta p doktor stwierdziła ze w razie czego to mamy sie poprostu zaraz zjawic ale zrobili mu rtg płuc i niestety weszło juz na płuca ,zobaczymy jak dzis w nocy bedzie ,po tym mnie tak brzuc boli ze normalnie szok ,kuzwa jeden dzien i zapalenie płuc no masakra poprostu ale dobrze ze jestesmy w domu .dziekuje dziewczyny za ciepłe słowa

dzamena biedny ten twoj Filips,szkoda dzieciaczka,bo taki mlody a tyle juz cierpiec musi i to co chwilke jakies dzadostwo go lapie,serca sie kraje.tobie kochana duzo wytrwalosci zycze:)trzymaj sie kochana.

reklama
dzamena biedny Filipek, ale dobrze, ze choć w domku jesteście, trzymam kciuki za zdrówko!

dziewczyny byłam w realu i kupiłam paczkę pampersów, bo jest promocja, ale powiedzcie mi czy ta cena dobra? bo ja nie doświadczona w tym temacie;-) kupiłam rozmiar 2 bo 1 nie było 94 szt. za 42.95 i teraz myślę czy by ich więcej nie kupić, ale własnie nie wiem czy trafiają się lepsze promocje? i w ogóle zastanawiam się ile takich paczek potrzebuję...

u mnie pierwsza warstwa farby położona, a jutro M maluje po raz drugi:-p ale kurcze coś ten kolor wpada mi w różową landrynkę :baffled: a miała być jasna brzoskwinia...

aha i kupiłam spodnie w H&M ale rozmiarem się załamałam normalnie..............

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry