Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

może przez anemie właśnie zasłabnięcie, kurka też nauczka dla nas żeby klapać na poopę jak tylko jakaś słabość nas najdzie
niektóre nawet sobie chwalą;-)

dobrze dobrze, nie daj się
super że na wizycie wszystko oki;-)
no masz troszke tych tablet, ale ja widzę że ty taka zdroworozsądkowa na zasadzie trzeba to trzeba i nie ma co marudzić;-) super jak tak tuje jednakie posadzicie, super ogrodzenie wam wyrośnie. A macie obok sąsiadów?
mnie zgaga dopada przed zaśnięciem, czytałam żeby unikać leżenia to uniknie się zgagi, fajnie tylko jak spać
nie wiem ile szyjka moja ma, nie powiedział, na poczatku tylko że mam 3,7 a teraz nie wiem
jak nie zapomne z wrażenia to zapytam we wtorek. Chyba że już wróce z krążkiem
może i lepiej byłoby, byłabym spokojniejsza
Niepokojące te bóle twoje faktycznie, może idź faktycznie znów. A skórcze tez masz? Ja dziś mam jakiś skórczybykowy dzień, juz z 10 miałam więc własnie trzecią nospe wciąłam ale ja to ze złości chyba:-( Mielismy plany na targ iśc, wózek wybrać w sklepie a potem mc donald z dziewczynami a M pospał do 11 więc biegiem targ, potem kosił trawe a potem ze szwagrem na mecz więc mnie samą wysłał do mc, no to się poryczałam i nic z tego smutku w mc nie zjadłam:-( chociaz to może i dobrze
Zawiozłam go na mecz a wraca sam, ja z dziewczynami siedze i wczuwam się z lękiem czy skórczybyki się uspokoiły
A z tym kichnięciem racja, ja co kichne kaszlne to staram się tak brzucha nie napinać ale czy to cos daje nie mam pojęcia

tyle że może się obyć obecnie bez krążka ale jak się skróci jeszcze to trzeba będzie założyć i bądź tu człowieku mądry 

ale co zrobić ;-)

mój M jak ponaklejał i pomalował rogi to musiałam wokoło pędzielkiem Emilki wszystko poprawiać
pomalowałam w zyciu kilka pomieszczeń i nieskromnie powiem że jestem lepsza od niego
ale mu tego przecie nie powiem bo już w zyciu pędzla nie tknie
więc tez oj ti ti misiu zdolny mój
a M jak? angażuje się, pomaga? współczuję kochana i aż mi wstyd że marudzę o pierdoły:-(
choć dzis kupiłam rybaczki dresowe na targu rozmiar M
ale to pewnie jakis rozmiar chiński
może po drugiej warstwie kolor ścian się zmieni;-)
w domu przymierzyłam i M stwierdził że super są więc sobie jeszcze z 2 pary kupie w innych kolorach
nawet brzucha nie smarowałam kremem bo się boje

kropa spróbuję zrobić tą pierś (ja polecam schab tniesz na kawałki jak na kotlety na to kładziesz pieczarki podsmażone i marchewkę tartą i na to majonez sporą warstwę i w piekarniku pieczesz).