Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
powodzenia na wizycie
i mimo ze slysze ze sa ciagle zmiany cisnienia wody i natezenia pzreplywu to jest to na bank "wina mojego piecyka" 

) i zjesc jakies sniadanko. chyba dzis paste jajeczna sobie zafunduje. oby jajców znow nie spalic
Moja Mała jakoś tak nisko leży od samego początku, więc gniecie pęcherz. I bardzo lubi mnie łaskotać po nim, wtedy mogę sikać jak stoję/siedzę 

te wymioty pewnie z nerwów. Może dychniesz faktycznie przez te 10 dni

Mój kosi, pali w piecu, czasem pozmywa i rozwiesi pranie aha i na zakupy sam jeżdzi ale ja wiedziałam jaki jest i zgodziłam się na to pod warunkiem że będzie kochany
więc jak teraz się buraczy to mam ochotę go zamordować
:-) A odnośnie puchnięcia to ponoć trzeba moczopędne rzeczy pić jak zielona herbatka np. i sól ograniczyć, na razie nie puchne ale pisały tu dziewczyny o tym.
Prawie z 20 skórczy to miałam wczoraj ale kurcze jak chodzę to nie mam tylko jak siadam albo bok zmieniam czy leżę po prostu
ostatnio myslałam że w aucie w fotel nasiusiam i juz byłam gotowa ale na szczęście się przesunęła
I myślę jak ty że bdyby człowiek nie wiedział o tej szyjce to by mniej odczuwał te skórcze a tak nas strach jeszcze napędza i nerwy
A od leżenia boki mnie juz bolą
zobacze jutro co gin mi powie. Mój M zas wczoraj stwierdził że mała niesamowicie kopie że Jula była spokojniutka i czy pytałam lekarza czy to normalne
To ja tu drże jak nie czuje o ten odwrotnie gamoń
Te rybaczki są kapitalne naprawde, na pupie jak znalazł i tak ładnie pod brzuszkiem się układają i nic nie cisną
ale nie ma sprawy bo jest dziewczyna
Mnie się bardzo podoba;-)
ale jeszcze ty musisz się teraz podkurować, pewnie faktycznie ze szpitala coś , oby sobie poszło w piguły;-) Dobry twój z tym czy przyjechać, oni czasem sa takimi tukami że brak słów
Ja wczoraj do M że się boję o przedwczesny poród bo wydawało mi się że na wkładce jakaś plamka była beżowa maleńka a on no to co, urodzisz wczesniej i tyle
ja że chyba nie wie co mówi, że zycie czy zdrowie dziecka teraz byłoby zagrożone a on - aha, o to chodzi i tyle
I że wogóle co się przejmuje remontami i tym że nic nie mam, że ubranka małej to on może poprać i poprasować i pierdoły tez kupi typu podkłady itd. i że generalnie to mi pomoże przciez i żebym nie panikowała. No wsio oki ale wiem jaki jest zagoniony i nie chciałabym go obarczać dodatkowo przecież ale jak będzie trzeba to trudno i chyba dam trochę na luz bo mnie te nerwy zjadają
ale dawno sie juz poprawiło i teraz jest oki więc widać cos mogą zrobić w tym kierunku
juz nie wiem czy te rachunki gorsze czy dentysta

Jeszcze mam hiciora, nasz fachowiec wczoraj zadzwonił że do jesieni z Anglii nie wraca
Już nawet sie nie popłakałam wczoraj bo to juz śmieszne
Jeszcze teściu tam do kogoś ma dzwonić, my ogłosiliśmy się w takim portalu remontowym a jak nie będzie odzewu jutro obdzwaniamy z netu tzn. ja bo przeciez M pracuje
I tak własnie jest polegac na facetach a gdyby posłuchał to już bysmy byli po remoncie