hej ho!
Na wizytacji szpitala było ok-sale są ładne ,ale ja się boję tej cesarki-póki co staram się o tym nie myślec i wmawiam sobie że teraz amm 3 tyg ponad spokoju od wizyt , badań i się pocieszam,że wsyztsko idzie ok,ze szyjka na miejscu ,że mam siłę na chodzenie i takie tam, ale i tak ten strach jest we mnie niestety.
Emih Ty odpoczywaj więcej i trzyamm kciuki za wizytę!!
Maruska ja też kupiłam ksiązke Pierwszy rok z życia dziecka ,a drugą Dzieciozmagania-ta druga taka na wesoło,ale fajna.Dzięki za długi post dla mnie -bo cos ostatnio mało stron do czytania
Dzamena bidulko kurujcie się razem z Filipkiem-pewnie coś podłapalas w tym szpitalu.
Vanilka ja też dzisiaj zjadlam całą paczkę Haribo kwaśnych i teraz mam mega zgagę-pokarało mnie
Ewcik mnie czasami tak boli brzuch jak mam wzdęcia-własnei wtedy biore espumisan i pomaga ,więc połóż się i pewnie niedługo przejdzie.
Supcio no fajnie ,że już wróciłas-skoro tam nie wypoczęlas to nadrabiaj teraz
Tiffi Ty przez tą dietę cukrzycową malo przytyjesz bo to zdrowa dietka,wiec jakis plus w tym jest, no i ważne że cukry są teraz w normie!!
Jedyneczka tak to jest z tymi fachowcami w naszym kraju, więc nawet nie ma co się nimi denerwować!!