kacperek i fasolka
Fanka BB :)
Hej dziewczynki. u mnie tez pada od poludnia masakra z ta pogoda niech juz bedzie 20 to wtedy powinno sie unormowac bo juz bedzie po tych wszystkich zoskach i ogrodnikach.
Jesli chodzi o parowar to nie polece zadnego bo nie znam sie bo nie mam ale wiem ze jest promocja bynajmniej u mnie w auchan ale mysle ze wszedzie jest tak samo sa dwa parowary jeden za 59zl z Manty a drugi za 119 z tefala wiec mysle ze ceny nie sa az takie zle. wiec moze warto sie zastanowic.
Ja tez nie mam torby spakowanej nawet nie mam pokupowanych rzeczy ale musze sie za to wziasc ostro.
Jesli chodzi o parowar to nie polece zadnego bo nie znam sie bo nie mam ale wiem ze jest promocja bynajmniej u mnie w auchan ale mysle ze wszedzie jest tak samo sa dwa parowary jeden za 59zl z Manty a drugi za 119 z tefala wiec mysle ze ceny nie sa az takie zle. wiec moze warto sie zastanowic.
Ja tez nie mam torby spakowanej nawet nie mam pokupowanych rzeczy ale musze sie za to wziasc ostro.
ja bym też mogła w sumie bez mięsa się obejść gdyby coś ale zakaz placuszków, kluseczek pierogów itd. to d.....a, nie wiem co ja bym jadła, chyba tylko warzywa na patelnie
jeśli to można
Udanego weekendu Ci życzę i bezpiecznej podróży;-)
Było po 18ej i spała kochana aż do 6 rano następnego dnia i połozna mówi abym się wyspała bo malutka też zmęczona i długo pospi a ja nie mogłam, wpatrywałam się w nią cała noc a kiedy nad ranem zasnęłam obudził mnie jej wrzask