reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

kropa co do ostatniego punktu o rozstepach to sie jak najbardziej zgadzam-ja wiedzialam o tym juz wczesniej. normalnie (poza okresem ciazy) latwiej sie nabawic rozstepow jak sie gwaltownie chudnie niz tyje, o czym malo kto wie. ja sama sie wlasnie w ten sposob ich nabawilam. no i o tym kocyku to tez wezme pod uwage jak bede kupowac-juz dopisuje do listy. dobrze ze poczekalam na ostatania chwile z zakupami-moze jeszcze sie czegos ciekawego od was dowiem :-) ;-)

niunia a'propos grzybow to dzis caly dzien chodzi za mna duszonka z grzybow :-). a nie wiedze za bardzo sposobu jak sie w nia zaopatrzyc zwlaszca ze to nie sezon grzybowy a przy karmieniu raczej nie wolno grzybow-wiec predko tych pysznosci nie zjem...:-( ps-moj dzidź tez lezy w poprzek juz od paru tygodni. czasem czuje jego kopytka po lewej stronie z boku juz prawie przy plecach :-)

Ostatnia edycja:
reklama
dzieńdoberek:-)

kurna, jak się dziś rano zobaczyłam w lustrze, to mi szczęka opadła:szok: wygladałam jak buldog, usta tak spuchnięte, że Angelina Jolie przy mnie wysiad:szok: ja pikolę, okropnie spuchłam tej nocy:no:

wczoraj miałam oczywiście przekichany dzień-wyszliśmy z domu o 8 a wróciłam o 20:-( jeździliśmy po sklepach wybierać wc, itd, potem poszłam się do żłobka się zorientować, jak to jest z przyjęciami, potem na spotkanie z koleżanką, potem na szkołę rodzenia, potem na mieszkanie zobaczyć efekty pracy kafelkarzy, potem do sklepu i do domu.. ale padnięta byłam, aż się w pewnym momencie popłakałam ze zmęczenia:no:

tweenie kochana, co za kretyni pracują w tym szpitalu? mam nadzieję, że dzisiaj uda Ci się coś załatwić..

ja wczoraj zakupiłam proszek 1,9kg Dzidziuś no i jednak zacznę pranie, bo za bardzo Wam zazdroszczę, że już macie poprane:-D

zastanawiam się nad harmonogramem dzisiejszego dnia-muszę się pouczyć, bo w niedzielę pierwszy egzam, poprać ciuszki, zrobić placki ziemniaczane bo mam wielką ochotę i chciałam jechac na drugi koniec miasta bo ma byc dostawa kaloszy, ale nie wiem, czy dam rade, bo kiepsko się dziś czuję - nie wiem, czy też tak macie, ale tak mnie stawy napierd..., ze oszaleć można:no:

louise czy nadal są uwzględniane te zwroty za remonty?? bo też zbieramy faktury ale nie wiem czy to jeszcze obowiązuje

Witam was dziewuszki ale z was ranne ptaszki ja juz tez po sniadanku wysprzatane dzis mam wizyte w domu jakis health inspector nie wiem po jakiego grzyba mi sie pchaja no ale ich ugoszcze :tak:mam nadzieje ze do lodowki nie beda zagladac co spozywam bo nic nie ujrza w niej oprocz masla i swiatla :D zapasy sie skonczyly aa dopiero dzis do sklepu idziemy . Malenstwo od 2 dni ulozylo sie poziomo i rozpycha mnie z dwoch stron glowa i nogami pewnie ma za ciasno albo boli ja kregoslup jak mame :-D

oooo ,a po co ona Cie nawiedza?

czesc dziewczyny!!
Melduję że podłaczyli mi wreszcie okno na świat! kurcze ale mam do nadrobienia - nie wiem czy to bedzie możliwe!! ale się postaram!!
Mam nadzieję że u Was wszystko ok!!
z tego co się zorientowałam to też niektóre mają kłopoty ze snem!! Kurcze ja też od kilku dni kiepsko sypiam po 4 godziny maksymalnie wiec łączę się z wami w tym bólu bezsenności.

Ja na 19 mam dziś wizytę u gina. Troszkę postaram się Was nadrobić i zmykam na miasto bo mam kilka spraw do załatwienia.

Miłego i udanego dnia!!

_louise_ duszonka z grzybow to nie problem zawsze jak jest sezon na grzyby to je podgotuje i mroze wtedy zawsze na smaka mam pare porcji ;) bo suszone to nie to samo
Vanilka tego to nie wiedza nawet najstarsi indianie po co przychodza ponoc chca sprawdzic w jakich warunkach przyjdzie dziecko na swiat w razie problemow pomoga . Po porodzie tez przychodza to wiem sprawdzaja jak przygotowuje sie mleko u znajomych sprawdzali czy ojciec dziecka wychodzac na zewnatrz po to by zapalic jak wraca ma ciuchy na przebranie czy wchodzi do domu w tych samych czy uzywa plynu do plukania jamy ustnej itp. Dlatego smieje sie z ta lodowka ze beda sprawdzac hihih

_louise_ duszonka z grzybow to nie problem zawsze jak jest sezon na grzyby to je podgotuje i mroze wtedy zawsze na smaka mam pare porcji ;) bo suszone to nie to samo
Vanilka tego to nie wiedza nawet najstarsi indianie po co przychodza ponoc chca sprawdzic w jakich warunkach przyjdzie dziecko na swiat w razie problemow pomoga . Po porodzie tez przychodza to wiem sprawdzaja jak przygotowuje sie mleko u znajomych sprawdzali czy ojciec dziecka wychodzac na zewnatrz po to by zapalic jak wraca ma ciuchy na przebranie czy wchodzi do domu w tych samych czy uzywa plynu do plukania jamy ustnej itp. Dlatego smieje sie z ta lodowka ze beda sprawdzac hihih

ciekawe czy do mnie tez przyjdzie :)

ewcik teraz Ty masz botoks za free :)

czesc dziewczynki,chyba was nie nadrobie bo co na moment zajze to bardziej gupia jestem i nie wiem o co kaman-jatez noc z głowy bo raczej drzemka i budzenie sie równo co godz spaniem nazwac nie mozna,moze to juz jakis sygnał ze mały bedzie ?
u nas w koncu zaswieciło słonce ,od razu lepiej człowiekowi
perla z tym octaniseptyem to swieta prawda ,u mnie cała butla stoi i tego mozna uzywac na wszelkie rany ,pieknie sie goi,a ja mam do Ciebie pytanie-z tego co pamietam to ty masz hasimoto?prawda-mam przyjaciółke która jest chora na kuschinga i nastepstwem tego jest hasimoto ,miała teraz robioną biopsie i ma miec operacje,czy znasz jakiegos dobrego lekarza -chirurga? bo własnie ona poszukuje.jakby co to pdaj namiar jesli mozesz
louise co to jest duszonka z grzybów ?bo takiej nazwy to ja nie słyszałam
miłego dnia dziewczyny ,ide dalej poczytac co u was

reklama
Witam wszystkie Mamy o jednoczesnie odmeldowuje sie na kilka dni. Jedziemy do Polski na wesele. Zeby mi sie tu zadna nie rozpakowala przez ten czas:-)

Gregorka jezdze na rolkach jeszcze... a wczoraj to na basenie z moim synem z wielkiej zjezdzalni- rury 20 zjechalismy. Zjazd to pikus ale wlezienie za kazdym razem po schodach na gore powalilo mnie. Nie moglam spac w nocy, bo mnie wszystko bolalao.

Trzymajcie sie dziewczynki, udanego weekendu.

Do góry