Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
powiedział, że mam teraz nigdzie nie jechać, bo to może więcej zaszkodzić, a i tak mnie mogą nie przyjąć- mam leżeć i jakby co to dzwonić do niego... nie wiem jak to przeżyje...

Sie narobilo :-(Do szpitala jedz...Dziewczyny bardzo się boję -dostałam w nocy krwawienia/plamienia po tym jak współżyłam z mężem. Teraz też mam trochę, dzwoniłam do gina, kazałleżeć plackiem i czekać...normalnie rycze cały czas...
albo dzwon po karetke!!!Sie narobilo :-(Do szpitala jedz...
Dziewczyny bardzo się boję -dostałam w nocy krwawienia/plamienia po tym jak współżyłam z mężem. Teraz też mam trochę, dzwoniłam do gina, kazałleżeć plackiem i czekać...normalnie rycze cały czas...
po kila razy dziennie, a teraz nie dosc ze te wywroty lozkowe mnie draznia, bo mam wieczne mdlosci...jakas spieta jestem i boje sie o dziecko
? ...wole czule pocalunki, delikatny masaz...
Dziewczyny bardzo się boję -dostałam w nocy krwawienia/plamienia po tym jak współżyłam z mężem. Teraz też mam trochę, dzwoniłam do gina, kazałleżeć plackiem i czekać...normalnie rycze cały czas...