• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2010

Joaszka

Ja ostatnio miałam podobnie jak Ty zapomniałam, o kubeczku i w ostatniej chwili nasiusiałam polowe zbiorniczka chyba jakieś 50 ml. Pani powiedziała ze wystarczy. A pojemniczek mieścił 100 ml. Nie martw sie w najgorszym wypadku powtórzysz badania ich koszt to jakieś 6-8 zł!!:-)

reklama
Hihi, fajny sen, mnie się podoba :-D Jeszcze fajniej będzie jak się sprawdzi! Bo na porodówce naprawdę mamy szanse się spotkać na Łubinowej ;-) Ja dziś włąśnie muszę tam podjechać po receptę, doktor miał mi wczoraj wypisać, bo mi Duphastonu brakło a wizyta dopiero 16.12

Joaszka

Ja ostatnio miałam podobnie jak Ty zapomniałam, o kubeczku i w ostatniej chwili nasiusiałam polowe zbiorniczka chyba jakieś 50 ml. Pani powiedziała ze wystarczy. A pojemniczek mieścił 100 ml. Nie martw sie w najgorszym wypadku powtórzysz badania ich koszt to jakieś 6-8 zł!!:-)

No u mnie to nawet połowy nie było, tylko 1/4 może. W dodatku jakiś wąski mi dali, że trudno trafić. Jak do testu ciążowego potrzebowałam, to udało się nasikać po same brzegi, a potrzebne 4 krople:-) No powtórzę jak będzie trzeba, ale znając życie znów nie uda się tego zrobić prawidłowo, bo jak coś się "musi" to kiepsko idzie. Jak bym zebrała wszystko co w nocy z siebie wylewam, to hoho. No ale rano, ze środkowego strumienia już przerosło moje możliości:-)

Spoko dasz rade!!
U mnie z siusuaniem w nocy się poprawiło wstaję tylko 2 razy, a jakiś 2-3 tygodnie temu to po 5 razy.
I nawet mdłości trochę ustąpiły chociaz wczoraj było małe łłłee do kibelka.
Najgorszy jest zapach wędlin, a jak poczuje mojego M że jadł z mięchem kanapki to tragednia...na samą myśl mnie dźwiga!!:-(

Oj tak, jak mój zje coś mięsnego, to krzyczę, żeby do mnie nie podchodził zanim zębów nie umyje:-) W ogóle jestem nadwrażliwa na zapachy. A moje Kochanie za to ma minę nie tęgą, jak ostatnio cały czas pachnę czosnkiem, bo jem na okrągło makaron z paluszkami krabowymi i sosem czosnkowym. Pyta tylko- znów będziesz to jadła?:-D

Rany, ale ja Wam współczuję z tymi mdłościami... A ja zapomniałam zameldować, że kupiłam Fissan i zaczęłam stosowanie :tak: Jak mi się skończy to juz przejdę na Mustelę :tak:

Atabe myślami jestem z tobą, to pewnie jakieś podrażnienie-otarcie, leż i odpoczywaj :tak:.

Joaszka jak oddawałam mocz to w pojemniku o średnicy ok 4cm miałam nasikane z 1-1,5 cm na dnie, wystarczyło i nawet nikt nie mówił, że mało, nie martw się pewnie wystarczy :tak:.

Ja badań prenatalnych nie będę wykonywać, no chyba, że gin zadecyduje inaczej, ale prowadził moją pierwszą ciążę i nic o nich nie wspominał. Mam 28 lat i w rodzinie "dziwnych" przypadków nie było, więc nie wiedzę potrzeby. A serduszko bada się przez usg, dokładnie badaniem dopplerowskim, ja miałam wykonywane w 23 t.c. i 33 t.c. (na marginesie to poza pierwszym usg dopochwowym, to były jedyne usg jakie miałam wykonywane :tak:).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry