kama
Fanka BB :)
atabe ja sama nie wiem co bym chciala,szalenie boje sie naturalnego porodu,cesarki zreszta tez...porozmawiam z doktorkiem w srode i dowiem sie co i jak,z drugiej strony co ma byc to bedzie.
vanilko jak juz pisalam nie wiem czy akurat u mnie tutaj jest cesarka na zyczenie,wiem ze czesto gesto wywoluja porody.
Tak ponoc brzuch mi opadl,fakt lepiej mi sie oddycha i zgaga tak nie pali ale czy to akurat ma cos z tym wspolnego
masz racje kazda matka wie co najlepsze dla swojego dziecka,za przeproszeniem z nami tez sie nikt nie sral i co zyjemy,jestesmy zdrowe i kiedys nie bylo tych wszystkich SR,poradnikow dla przyszlych mam,ciuszki byly jakie byly,przewaznie przechodzily z rak do rak.Moze moje podejscie jest troche glupie ale uwzam ze czym wiecej wydziwiania tym gorzej.staram sie zachowac zdrowy rozsadek i nie dac sie zwariowac.
vanilko jak juz pisalam nie wiem czy akurat u mnie tutaj jest cesarka na zyczenie,wiem ze czesto gesto wywoluja porody.
Tak ponoc brzuch mi opadl,fakt lepiej mi sie oddycha i zgaga tak nie pali ale czy to akurat ma cos z tym wspolnego

masz racje kazda matka wie co najlepsze dla swojego dziecka,za przeproszeniem z nami tez sie nikt nie sral i co zyjemy,jestesmy zdrowe i kiedys nie bylo tych wszystkich SR,poradnikow dla przyszlych mam,ciuszki byly jakie byly,przewaznie przechodzily z rak do rak.Moze moje podejscie jest troche glupie ale uwzam ze czym wiecej wydziwiania tym gorzej.staram sie zachowac zdrowy rozsadek i nie dac sie zwariowac.

... stresowałam sie że to już do porodu pora ale póki co - na razie cisza..
sama go gonie żeby swoja córe gdzieś zabrał jak Emi jest u taty, na lody, basen itp. a ten siedzi i gra
ja rozumiem że zmęczony ale dzieci szybko rosną, raz dwa jego mała będzie nastolatka i będzie miała swój świat,on sam o tym mówi
zobaczymy, może jeszcze nas miło zaskoczą nasi Mkowie
ale trzeba dac dziecku troszke wolności
a co do mustelli czy innych maści to może nie zapobiegną ale sądzę że niwelują te które są bo mustella też chyba jest nie tylko zapobiegawczo ale i na już istniejące prawda? to może szybciej zjaśnieją chociaż
i oby malutka się nie rozchowrowała
myślałam o tym zzo,gin zachęca,ale teraz zaś sie tyle nasłuchałam o nim, siostra koleżanki to miała paraliz ponad pół roku bo jej sie źle wbili,nie mogła wogóle się zajmować dzieckiem,minęło 1,5 roku i jeszcze ma drętwienia nóg i rak, moja mama też mi opowiadała że słyszała o problemach od kogoś po zzo i mi mówi że dam rade i broń boze zebym go nie brała! ryzyko zawsze jest,a ja mam skoliozę kręgosłupa z lekką rotacją i jak mi się źle wbiją,oj nie...dam rade chyba bez tego, ponoć się nie umiera przy porodzie ;-) to jakos dam rade