reklama

Lipiec 2010

Dzień dobry dziewczynki !!!
Wstałam ,zjadłam sobie kanapeczki z serkiem topionym (przed ciążą bym takiego nie zjadła :-D) i zapijam mleczkiem. Ja też dzisiaj lecę odebrać wyniki WR, potem muszę zadzwonić, zapisać się do ginka, a jeszcze później pojechać i pozmieniać w OFE.
U nas też leje...
M śpi, bo pół nocy grał w te swoje śmieszne gierki...
Tiffi - gołąbeczki (chociaż nie pałam do tego określenia zbytnią sympatią) Życzę Wam duuużo miłości, szczęścia i wzajemnego zrozumienia... ;-)
Tym, które się rozchorowały - szybkiego powrotu do zdrówka
Tweenie - miłego pobytu w Częstochowie. Odpocznij sobie i niech Ci dzielnie usługują i obiadki pod nos podają :-D
A ja się wczoraj dowiedziałam, że mój tata też przyleci w lipcu. Więc strasznie się cieszę, bo dziadek (przy odrobinie szczęścia, jak mała się uwinie na zewnątrz) też zobaczy swoją wnuczkę :happy2:
Ok idę się ogarnąć i wybywam, bo znowu nic nie załatwię ...

reklama
ewa ja normalnie pierwszy raz miałam robiony na nfz, teraz też dostałam skierowanie, a że nie ma mnie w Wawie, to muszę prywatnie zrobić. Pytałam w laboratorium na osiedlu i jeden kosztuje 28, a dwa 45.
Za pierwszym razem wszystko ok bylo :)

Hej dziewczynki. Ale pogoda do kitu nic sie nie chce. ah szkoda slow. ja tez wpadlam na chwilke by sie przywitac i tez za nie dlugo uciekac musze do miasta zaplacic banku haracz:) Nie no rate za mieszkanie trzeba oplacic bo dzis ostatni;/
Weekend minal fajnie w sobote grilek bo pogoda dopisla a w niedziele u rodzicow i na zakupach.
Widze ze wszytskie sie rozchorowaly no ale pogoda zrobila swoje najpierw cieplo krotki rekaw a na drugi dzien zimno i deszcz wiec. moj maly tez dostal juz kataru zoaczymy co dalej oby nic wielkiego.
Zycze milego dnia.

siema laski
u mnie pobudka oczywiście przed 6.... ktg, tablety, ciśnienie - full zestaw. zauważam już pewną prawidłowość - właściwe ciśnienie mam tylko w soboty (wtedy też jest położna oszustka)...:-) dziś dobra wiadomość spłynęła na mnie jak ten deszcz co właśnie pada z nieba - za tydzień w poniedziałek być może mnie wypuszczą... najgorsze, że szpital funkcjonuje do środy, później zaczyna się tutaj długi weekend, a to oznacza nuuuudę wielką. niestety nie dali się przekabacić na wypisanie mnie w środę w takim razie.... no nic to, perspektywa wyjścia jest kojąca :-)
Vanilka, emih, zdrowia życzę! i wszystkim pozostałym niezdrowym również

witajcie:-)
ja pospałam i po śniadanku wkraczam do akcji i sprzątam- pokoik dla bejbiaka prawie skończony, więc będzie co robić, poza tym znowu 3 pralki (skąd się tego tyle bierze przy 2 osobach?, z dzieckiem to chyba nie będę wcale pralki wyłączać:-D)
mam też w planach tel do US z nidyskretnym pytaniem: gdzie do jasnej k... są moje pieniądze ze zwrotu?)

twennie z tą II stopniową toxo, chyba chodzi o miano Igg i Igm? już Ci napisały dziewczynki widzę
kama ale M kochany z tymi ciuszkami:-)
patipaula kuruj się bidulko;-)
louise trzymajcie się tam ze Stasinem w oczekiwaniu na krążownik:-D
Rusia, kama kolega kupił córce 2 chomiki-podobno chłopców, ale zdarzył się cud- z tego homoseksulanego związku urodziło się 6 dzieci:-D
Vanilka Ty też się kuruj kochana!!!
kasiamaj jakie masaże i na co?
magdzia leżeżć, leżeć i jeszcze raz leżeć:-)

niedobrze nam się poniedziałek zaczyna-choróbska i kijowe noce hmmmm-trzeba to zdusić w zarodku, bo jaki poniedziałek...:-)

Melduje sie tylko, ze zyje. Ledwie..., Vanilka widze, ze i Ciebie dopadlo, kuruj sie kochana. Ja juz nie mam pomyslu co mozna brac na taki potworny kaszel, ucho tez mnie napierdziela i migdalki i w ogole wszystko...

teraz już wiem, że w domu jestem... Moja siostra wybiera się na dół po pieczywo, więc od dwóch godzin łazienkę oblega, głowę trzeba umyć, makijaż zrobić...:-D

Witajcie kochane tylko sie zamelduje pogoda okropna za oknem noc nieprzespana . Strasznie bola mnie żebra a w szczególności prawe jak by było połamane :wściekła/y:któraś z was też tak miała ?? i co zrobić żeby uśmieżyć ból :(

niunia ja mam to samo, z prawej strony z tyłu... Nie wiem, czy to żebra, czy płucka, ale mam wrażenie,jakby płuco było zbyt nadmuchane i miało mi zaraz pęknąć razem z żebrami:eek: już nie wiem, jak mam siadać, czy kłaść się :dry:

reklama
kocham poniedzialki,bo:
ubieram sie do wyjscia i co wielkie odkrycie pierwsze rozstepy:wściekła/y:wciagam gacie na tylek trach guzik odlecial:wściekła/y:wychodze z domu,oczywiscie po co mi parasol,w polowie drogi jak lunelo:wściekła/y:zaszlam do aldika i co szlafrokow juz nie ma:wściekła/y:do tego strasznie boli mnie glowa i jakis bol wlazl mi w plecy i promieniuje do dolu brzucha:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry