reklama

Lipiec 2010

reklama
tiffi ty tutaj nie marudz,zobacz jaka mila niespodzianke ci mezus zrobil,bardzo mily gest z jego strony,zamiast sie cieszys to ty znowu szukasz dziury w calym,nie dostalabys nic byloby zle,dostalas piekny bukiet tez jest zle.Oj ty,chyba hormony buzuja:-)

vanilka,tweenie udusze,tak piszecieo tych bujawkach ze tez juz szperam po ebay-u,moze tez cos znajde i upoluje;-)jejciu ja to juz uzalezniona od tych sieciowych zakupow jestem:eek::sorry:

atabe,aneta a wy gdzie sie podziewacie?!

Witam

Po weekendzie w końcu dorwałam się do komputera:happy2:, bo oczywiście caly czas coś do załatwienia albo M okupował kompa do 2 w nocy wrr już mnie wnerwia tym internetowaniem i olewaniem mnie.

tweenie super wieści że dzidzia rośnie zdrowo :happy2:
Mruczka bidulo dużo zdrowia i szybkiego powrotu
tiffi dużo miłości, zgody i zrozumienia i ogólnie udanej rocznicy

Tak ogólnie to pogoda niesprzyjająca ciągle widzę jakieś choróbska sie przyplatuja do was. Dużo zdrówka wszystkim chorowitym bidulkom.

No i jeszcze mam problem, tata mój kończy 70 lat a ja dupa wołowa kompletnie nie mam pomysłu co mogłabym zakupić żeby sprawić mu przyjemność i niespodzianke. To strasznie dobry i kochany człowiek a ja nie mam kompletnie pomysłu.

kama ja to samo... Ale już nie mam za bardzo czego kupować :)

ja tez nie,dlatego wymyslam jakies bujaczki,hamaczki i inne pierdołka ktore w gruncie rzeczy i tak nie sa mi az tak bardzo albo i wcale potrzebne ale moze a noz widelec uda sie cos za niewielkie pieniadze zakupic;-)samo ogladanie sprawia mi nie lada przyjemnosc a Mka doprowadza do bialej goraczki:-D

kama ja dobrze kojarzę, że Ty w Niemczech mieszkasz? ;-) przymierzałam się tam do kołyski i hamaczka, a teraz teściowa wierci mi dziurę w brzuchu o taką podwieszaną do belki huśtawkę...

Ludzie za te lezaczki z FP to by neta kazdemu odlaczyli zeby tylko wygrac aukcje a co gorsza zawsze licytuja na sam koniec:) i wtedy ciezko jest przebic.

Vanilka
a ile taka przesylka do Pl kosztuje??
Jedyneczka a ty zamiast korzystac i odpoczywac poki cora na wakacjach to ty za robote sie bierzesz:) zapewne pokoik skonczony wiec wiem ze sie chce az sprzatac. Ja moze na ten weekend lub nastepny zabiore sie za porzadki i lozeczko malej zloze.

Mam pytanie dziewczyny powiedzicie mi co lepsze jest do wozka posciel czy spiworek???

reklama
Kama ,Tweenie ja też juz wszytsko mam, a ciągle bym coś kupowała-ogranicza mnie tylko mała przestrzen mojego meiszkania 63 m2 :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry