reklama
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Tiffi-ja mam wizyty co 4 tygodnie,a w dwoch ostatnich mieisacach co 2 tygodnie.
U mnie tak samo
.Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach
.Ja nadal nie wiem czy iść jutro
.geperty, jeżeli ta wizyta ma Ciebie uspokoić to idź.
Ja byłam na poczatku 6 tygodnia i lekarz nie powiedział mi, że za wcześnie i było już coś widać. Dzidziuś rozwija się bardzo szybko, więc na pewno będzie większy niż ostatnim razem i serduszko powinno już pikać :-) a więc będziesz mogła już więcej zobaczyć, tak uważam
Ja byłam na poczatku 6 tygodnia i lekarz nie powiedział mi, że za wcześnie i było już coś widać. Dzidziuś rozwija się bardzo szybko, więc na pewno będzie większy niż ostatnim razem i serduszko powinno już pikać :-) a więc będziesz mogła już więcej zobaczyć, tak uważam

Idz ,idzi po co masz sie zadreczac myslami ??U mnie tak samo.
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach.
Ja nadal nie wiem czy iść jutro.
U mnie w 6 tc bilo juz serduszko .. ..

Geperty - jesli obsesyjnie non stop o tym myślisz to idź trochę się uspokoisz,a ta wizyta wiele może wyjaśnić. Na tym etappie z dnia na dzień dzidziuś się rozwija!!
yustynia - nie martw się napewno ta mała deprecha minie!! Pomyśl o maluszku w brzuszku idź na tą czekolade i napewno Ci się poprawi!!
Vanilka - ja też planuję zacząć kupowac jakies rzeczy i ciuszki jak będę znała płeć dzidziusia. Tylko przypomnina mi sie taka sytuacja moja kuzynka była pewna że urodzi się chłopczyk, to było potwierdzone przez lekarza, a tu w dzień porodu rodzi się dziewczynka!! To Ci dopiero niespodzianka była. W prawdzie to było jakieś 5 lat temu i moze Usg nie były takie dokładne.
Ale ostatni widziałam takie słodkie ciuszki z z serii kubuś puchatek....kupiłam ale do mojej chrześnicy w rozmiarze 86!! A my chyba musimy zacząć od 56? tak mysle!:-)
yustynia - nie martw się napewno ta mała deprecha minie!! Pomyśl o maluszku w brzuszku idź na tą czekolade i napewno Ci się poprawi!!
Vanilka - ja też planuję zacząć kupowac jakies rzeczy i ciuszki jak będę znała płeć dzidziusia. Tylko przypomnina mi sie taka sytuacja moja kuzynka była pewna że urodzi się chłopczyk, to było potwierdzone przez lekarza, a tu w dzień porodu rodzi się dziewczynka!! To Ci dopiero niespodzianka była. W prawdzie to było jakieś 5 lat temu i moze Usg nie były takie dokładne.
Ale ostatni widziałam takie słodkie ciuszki z z serii kubuś puchatek....kupiłam ale do mojej chrześnicy w rozmiarze 86!! A my chyba musimy zacząć od 56? tak mysle!:-)
Dziś dziewczynki tylko dwa slowa:
ŻYCZE WAM WSZYSTKIM UDANEGO DNIA, SUPER SAMOPOCZUCIA I DOBRYCH WIEŚCI NA WIZYTACH :-)
Emih a coś ty dzisiaj taka tajemnicza ??? Tez masz kiepskie samopoczucie?>
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Emih zapomniałam napisać, że dziękuję za info o Invictcie, ale właśnie się dowiedziałam, że dobry sprzęt mają na ul. Podbielańskiej visavis bocznego wejścia City Forum (czyli koło Krewetki) no i właśnie tam bym chyba szła. A na stronie Invicty czytam, że do 11 tygodnia wogóle nie robią usg, chyba, że ze względu na krwawienie.
A skąd jesteś, bo Wybrzeże jest bardzo rozległe ;-)?
A skąd jesteś, bo Wybrzeże jest bardzo rozległe ;-)?
reklama
Ja tez uwielbiam z Kubusiem puchatkiemGeperty - jesli obsesyjnie non stop o tym myślisz to idź trochę się uspokoisz,a ta wizyta wiele może wyjaśnić. Na tym etappie z dnia na dzień dzidziuś się rozwija!!
No zaczynamy od 56
hehe ale mialam kuzynka niespodzianke
Ciuszki wiekszosc pewnie niebieskie 
A co Ty dzisiaj tak pozno sie meldujesz?? Lenilas sie tyle czasu ?;-)