Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tiffi-ja mam wizyty co 4 tygodnie,a w dwoch ostatnich mieisacach co 2 tygodnie.
.
.
.
Idz ,idzi po co masz sie zadreczac myslami ??U mnie tak samo.
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach.
Ja nadal nie wiem czy iść jutro.

Dziś dziewczynki tylko dwa slowa:
ŻYCZE WAM WSZYSTKIM UDANEGO DNIA, SUPER SAMOPOCZUCIA I DOBRYCH WIEŚCI NA WIZYTACH :-)
Ja tez uwielbiam z Kubusiem puchatkiemGeperty - jesli obsesyjnie non stop o tym myślisz to idź trochę się uspokoisz,a ta wizyta wiele może wyjaśnić. Na tym etappie z dnia na dzień dzidziuś się rozwija!!
yustynia - nie martw się napewno ta mała deprecha minie!! Pomyśl o maluszku w brzuszku idź na tą czekolade i napewno Ci się poprawi!!
Vanilka - ja też planuję zacząć kupowac jakies rzeczy i ciuszki jak będę znała płeć dzidziusia. Tylko przypomnina mi sie taka sytuacja moja kuzynka była pewna że urodzi się chłopczyk, to było potwierdzone przez lekarza, a tu w dzień porodu rodzi się dziewczynka!! To Ci dopiero niespodzianka była. W prawdzie to było jakieś 5 lat temu i moze Usg nie były takie dokładne.
Ale ostatni widziałam takie słodkie ciuszki z z serii kubuś puchatek....kupiłam ale do mojej chrześnicy w rozmiarze 86!! A my chyba musimy zacząć od 56? tak mysle!:-)
No zaczynamy od 56
hehe ale mialam kuzynka niespodzianke
Ciuszki wiekszosc pewnie niebieskie