reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Witam,pospalam do 10:happy:
Powodzenia dziewczyny na dzisiejszych wizytach :tak:

atabe jak sie czujesz??

Ja dopiero zaczne kupowac ciuszki jak bede wiedziec kto mieszka w moim brzuszku:tak:licze,ze ok 20 tyg.sie dowiem:happy:

reklama
Hej dziewczeta:-)
Tiffi-ja mam wizyty co 4 tygodnie,a w dwoch ostatnich mieisacach co 2 tygodnie.

Ja tez jestem jeszcze wieksza placzka niz bylam;-)I dzis zmeeeeeczona-na szczescie do pracy na 14.00.

geperty, jeżeli ta wizyta ma Ciebie uspokoić to idź.
Ja byłam na poczatku 6 tygodnia i lekarz nie powiedział mi, że za wcześnie i było już coś widać. Dzidziuś rozwija się bardzo szybko, więc na pewno będzie większy niż ostatnim razem i serduszko powinno już pikać :-) a więc będziesz mogła już więcej zobaczyć, tak uważam :tak:

Dziś dziewczynki tylko dwa slowa:
ŻYCZE WAM WSZYSTKIM UDANEGO DNIA, SUPER SAMOPOCZUCIA I DOBRYCH WIEŚCI NA WIZYTACH :-)

Geperty - jesli obsesyjnie non stop o tym myślisz to idź trochę się uspokoisz,a ta wizyta wiele może wyjaśnić. Na tym etappie z dnia na dzień dzidziuś się rozwija!!
yustynia - nie martw się napewno ta mała deprecha minie!! Pomyśl o maluszku w brzuszku idź na tą czekolade i napewno Ci się poprawi!!
Vanilka - ja też planuję zacząć kupowac jakies rzeczy i ciuszki jak będę znała płeć dzidziusia. Tylko przypomnina mi sie taka sytuacja moja kuzynka była pewna że urodzi się chłopczyk, to było potwierdzone przez lekarza, a tu w dzień porodu rodzi się dziewczynka!! To Ci dopiero niespodzianka była. W prawdzie to było jakieś 5 lat temu i moze Usg nie były takie dokładne.
Ale ostatni widziałam takie słodkie ciuszki z z serii kubuś puchatek....kupiłam ale do mojej chrześnicy w rozmiarze 86!! A my chyba musimy zacząć od 56? tak mysle!:-)

Emih zapomniałam napisać, że dziękuję za info o Invictcie, ale właśnie się dowiedziałam, że dobry sprzęt mają na ul. Podbielańskiej visavis bocznego wejścia City Forum (czyli koło Krewetki) no i właśnie tam bym chyba szła. A na stronie Invicty czytam, że do 11 tygodnia wogóle nie robią usg, chyba, że ze względu na krwawienie.
A skąd jesteś, bo Wybrzeże jest bardzo rozległe ;-)?

reklama
Geperty - jesli obsesyjnie non stop o tym myślisz to idź trochę się uspokoisz,a ta wizyta wiele może wyjaśnić. Na tym etappie z dnia na dzień dzidziuś się rozwija!!
yustynia - nie martw się napewno ta mała deprecha minie!! Pomyśl o maluszku w brzuszku idź na tą czekolade i napewno Ci się poprawi!!
Vanilka - ja też planuję zacząć kupowac jakies rzeczy i ciuszki jak będę znała płeć dzidziusia. Tylko przypomnina mi sie taka sytuacja moja kuzynka była pewna że urodzi się chłopczyk, to było potwierdzone przez lekarza, a tu w dzień porodu rodzi się dziewczynka!! To Ci dopiero niespodzianka była. W prawdzie to było jakieś 5 lat temu i moze Usg nie były takie dokładne.
Ale ostatni widziałam takie słodkie ciuszki z z serii kubuś puchatek....kupiłam ale do mojej chrześnicy w rozmiarze 86!! A my chyba musimy zacząć od 56? tak mysle!:-)
Ja tez uwielbiam z Kubusiem puchatkiem :tak:No zaczynamy od 56 :happy:hehe ale mialam kuzynka niespodzianke :happy:Ciuszki wiekszosc pewnie niebieskie :happy:
A co Ty dzisiaj tak pozno sie meldujesz?? Lenilas sie tyle czasu ?;-)

Do góry