vanilka taaa będą pachnieć stoją na podłodze oparte o szafkę bo mają ciężkie łodygi i przewalają wazon. Wiem wiem nie doceniam i jestem maruda.
Mojego brata córa miała dziurkę w zębie została oczyszczona i zalepiona i trzeba obserwować
kama masz rację ciężko w tej ciąży, ale rzeczywiście kwiaty ładne
justaaa dzięki za życzenia. Ciężko coś doradzić jesli chodzi o tatę, a może coś sentymentalnego album ze zdjęciami z najważniejszymi chwilami w Waszym życiu. Wszystko zależy od budżetu; może być album ze zdjęciami jakiegoś miasta, miejsca na ziemi, albo coś związane z jego zainteresowaniami, pomyślałabym też o jakichś biletach na jakiś koncert, do teatru - zależy co lubi
tweenie widziałam ten hamaczek u nas na allegro coś za 280zł ale w ogóle jakoś do mnie nie przemawia
aneta dzięki za życzenia, a co do wózka skłaniam się jedną nogą co do nowego. Ja powinnam się zabrać za generane porządki, ale jakoś mi nie wychodzi, poza tym jeszcze prania dla małej nie zaczęłam, teraz pralka chodzi, ale nasze ubrania
tetina super że wszystko dobrze, ja też mam takie ciśnienie
Ale mam mega lenia, nastawiłam pranie, idę zjeść obiad mam z wczoraj, dobrze że choć padać przestało