reklama

Lipiec 2010

reklama
ja tez spałam z godzinę-nie wiem czy w nocy teraz zasnę.............
Idę zjeśc pączka-już drugiego dzisiaj :)

Oj a ja siedzę w domu z chorym młodym....oj nudzi mu się okropnie a i ja dostaję szału.....idę prasować może zrobię coś pożytecznego chociaż :P Oj domatorami to my nie jesteśmy........:-D

czy Wam z lozka tez tak ciezko juz sie wstaje ? brzuch sie napina?
bo ja jak ogladam tv na kanapie i mam wstac to masakra :sorry2:ale na szczescie z wanny jeszcze sama wychodze :-D

czy Wam z lozka tez tak ciezko juz sie wstaje ? brzuch sie napina?
bo ja jak ogladam tv na kanapie i mam wstac to masakra :sorry2:ale na szczescie z wanny jeszcze sama wychodze :-D

no mnie wlasnie tez przy wstawaniu z lozka brzuch sie napina,szczegolnie jak jeszcze na siku wstaje,twardy wtedy jak kamien a co sie nagimnastykowac musze:blink:mnie to z wanny M ewakuuje:-D

Vanilka ja juz kilka miechow staje z kanapy zwalajac sie najpierw na kolana i potem dopiero sie prostuje, bo inaczej to wcale bym nie wstala. Z przodu brzuch sie napina a z tylu w krzyzu lupie.

co do wstawania - zalecane jest najsampierw przekipanie się na bok, a potem wstawanie, bo inaczej nadwyrężamy mięśnie środkowe brzucha i one się brzydko naciągają ;-)
A tak poza tym witam się wieczorową porą. Słoneczko sobie świeci, kumpel nas odwiedził, ale ja jakoś jestem taka niemrawa. Nic mi się nie chce. Nażarłam się truskawek i teraz co chwila chce mi się sikać.
A teraz w dodatku zachciało mi się orzeszków ziemnych solonych i chyba się przespaceruję do sklepu. Przewietrzę się przy okazji, dotlenie umysł, może mi się humor poprawi ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry