Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czesc kobity -z ta lekarka to jakas masakra ,no kur,, co to sie u nas dzieje szok
co do dolegliwosci to u mnie tez strasznie,gdybym teraz spotkała tego co stwierdził ze ciaza to piekny okres chyba bym mu zeby wybiła,wszystko mnie boli plecy brzuch nogi ,a w nocy rwa kulszowa,do tego mam znów nudnosci ,nieporozumienie
dziewczyny czy któras z was orientuje sie odnosnie tych kropelek na kolke -to były chyba angielskie,mozna je gdzis u nas dostac?

eh..
ja miałam na pewno dwa te całe ig.

a może Mek rozweseli
moja ostatnio jakoś często własnie ma tak codziennie albo co drugi dzień od 2 tygodni może
Ja jak leżałam przed urodzeniem Emi skumplowałam się z jedną jajcarą i tak patrzymy kiedyś a tu przyjęli na patologie laskę a ta : od stóp do głów lala jak się patrzy, make-up pełny i perfekcyjny, zamiast piżamy jedwabna haleczka i do tego jedwabny szlafroczek z hafcikami własnie a na nózkach pantofelki z jakimś pomponikiem na obcasiku i ta moja kumpela na to : patrz jaką k....we przyjęli
ja rozumiem dbać o siebie zawsze ale bez przesady, tylko jej farbowanego pudelka brakowało
i tylko czeka aż zasne żeby mieć jak to mówi spokój a ja bym chciała się potulić przed snem i w oczy pospogladać
eh chyba powinnam dorosnąć
a tato ma jakiegoś konika?
może M zagonie
czasem sobie je tak dotykam u Emi na półce
w tym roku Emi sobie wybrała klocki lego policja, zazwyczaj sa to własnie lego, albo dinozaury, smoki, i te wszystkie stwory którymi chłopcy się bawią

na jakis nerw cisnie mała, tak gin stwierdził ale czemu jak wstaje tak się dzieje? jak już chodze to luzik

ale jak poświęcenie okazuje się bezcelowe to mnie też szlag trafia
no i to zmęczenie
a najgorsze że mój cudowny M nie kuma czaczy
pojechali to była 18ta, a ja tylko o zapiekance z rana
ale odkurzyłam wsio i pomyłam podłogi bo już mam dość chrupiącego pisku pod stopami i tego pyłu wszędobylskiego
jutro rano pobudka kilkarzeczy dla firmy załatwić potem kase fiskalna odebrać i chwilę się z niej przeszkolić - a ja bardzo teraz bystra jestem więc ciężko to widzę
potem po żyrandol - to akurat miłe:-) a na 17tą wizyta i zobaczymy jak tam moja szyja biedna wytrzymuje to wszystko, jak okarze się że jest źle to M nie żyje
aha i Emi chce już wracać
zupełnie jak jej tata który w pierwszy tydzień dobrze się bawił na wczasach a w drugi już zrzędził że chce do domu
normalnie geny jak nic
a to chłopcy niegrzeczni hałasuja do 1ej w nocy a to któras tam niegrzeczna, normalnie super że ona taka ułożona i grzeczna ale kurka to czas na wygłupy a ona taka mała dorosła
więc tylko jej piszę żeby się dobrze bawiła
ale jest poprawa bo napisała niedawno że kilku chłopaków na disco chciało z nia tańczyć
zobaczymy jak jutro humorek dopisze. I musiałam nospe przyjąć popołudniu bo skurczyki się pojawiły , pewnie ze zmęczenia:-( M zaś najpierw mówi że przesadzam i zrzędze, potem olej wszystko i wypocznij a jak tu olewać jak wiem że on uważa że wymyslam i przesadzam:-( brak mu chyba czegoś, nie potrafi współczuć albo co
a taki wrażliwy niby jest, nie kumam

) a jakoś się nie mogę nią spokojnie nacieszyć
Ale nie ja jedna, tu mnóstwo zabieganych lipcóweczek z troskami na głowie,:-( Gdybym była milonerką to bym sobie chyba żyła sama
a Mka zapraszałabym tylko na imprezy i na nocki