Zakupy zrobione, grilek naszykowany, remont trwa ale czas na odpoczynek:-)
madzik he he będziesz opowiadała Julci : a kiedyś to twój tata umył okna

o pokażesz zdjęcie na dowód

mnie też japonki btarły ostatnio masakrycznie
Vanilka no niezły perfum
cześć
zwierciadełko
agatka o tak, mentalowego ...........
mruczka no też bym nie miała teraz siły zbytnio na gości na dłużej
ewelad ja teraz przyjmuję wszystkie komplementy bez mrugnięcia okiem a co, należy nam się
zwieciadełko przykro z powodu śmierci mamy M, musi mu być ciężko :-(ale niebawem synek rozjaśni jego oblicze
beatka przykro że Mati tak choruje, może teraz jak pogoda się poprawi to jego zdrówko też

Szymon duży już chłopczyk;-)
agatha ja karmi kupiłam z braku laku ale nie lubię zbytnio, mazy mi się właśnie np. leszek zimny

choć malutki, 0,33
mysza to dokonałaś duuuuużych zakupów, ja tyle nie kupiłam

oliwia dobrze że bóle ustały.
ewcik ja też mam ostatnio takie pragnienie właśnie
tetina też właśnie nie mam fotek ale czekam na koniec remontu to zrobimy z M sesje w plenerze i domku
kacperek meble skręcone ale bez jednej szafy bo dali złe 2 półki i ani nic powkładać ani zamontowac drzwiczek

ale mam nadzieję ze do tygodnia dojda nowe i sobie już poukładam wszystko, ogólnie jestem juz bardzo hapy:-) wstawie fotki jak tylko skończymy - tzn. skończy M z teściem

dziś wieszają półki, zyrandol i tv
justaa pewnie macica ćwiczy;-)no niezbyt to miłe ale tak wyglądają lajcikowe skurcze porodowe

a lenie też coś mam, tak się pałętam i jakoś robota mi nie idzie
agatka to M się spisał, no no;-) Mój jak coś mnie złapie, np. rwa to wznosi oczy do sufitu i czeka aż przestane marudzić

a jak ma dobry humor to mi ni z tego ni z owego zaczyna krzyż ugniatać i zdziwiony że ja nie chce

eh co za chłop mi się dostał
louise biedactwo, jeszcze tak ładnie za oknem jak na złość

może parę dni jeszcze "tylko" będą Cię szpikowali kroplówkami i przejdą skurcze na dłużej i do domku puszczą, no ja Ci tego bardzo zyczę kochanieńka

Stasiu kopie mamusie czy odpoczywa jak mamusia?
mysza tetre gotujesz?

aaa , juz doczytałam , człowiek całe życie się uczy
louise eh potrzeźwiałabym chętnie

No M musi to zrobić za Ciebie, nie ma wyjścia