reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

tweenie współczuję... Moja teściowa wizytę zaliczyła niedawno, więc mam nadzieję, że teraz jej z rok nie będzie... (nadzieja matką głupich...) Po drugie zastanawiam się co ja zrobię na chrzciny... Moi rodzice pewno sobie podarują, ale rodzina mojego M jest nadgorliwa i się wszyscy tu ze Śląska przysmyczą... Ja już zapowiedziałam, że przekimać mogę tylko mojego brata z narzeczoną i Marcina siostrę, bo będą chrzestnymi. A reszta niech sobie znajdzie nocleg i wyżywienie na mieście ... :-D

Idę po truskawy i coś tam kupić... Ciao - do później

reklama
A ja wlasnie postanowilam, ze mam gdzies co na to rodzina i na chrzcinach beda tylko moi rodzice oraz chrzestni, rodzina mojego M jest niewierzaca wiec nie bede prosic

Mysza moja była tydzień temu i zapowiedziała już następną wizytę. Tym razem dłuższą...
a co do chrzcin, to wymyśliłam, że robimy nie w Warszawie, ale w Częstochowie, żeby nalotu uniknąć :-)

hej kochane

ja wczoraj bylam w sklepie i kupilam posciel na zmiane, Super jest bo to są juz gotowe kolderki nie trzeba je oblekac niczym. Tylko do razu do pralki wlozyc i wyprac i moze sluzyc jako mata, kocyk,
kupilam tez lezaczek.

kasik trzymam za was kciuki

taka byla ładna pogoda od rana a teraz pada. I mnie na sen wzielo. ide sie polozyc a mialam posprzatac

Ale mam dzisiaj lenia-nic mi się nie chce-cos sie zachmurzyło wiec chyba deszcz spadnie,no i dobrze!!
Cały czas patrzę czy są już wieści od Kasik!!
Ja sobie uswiadomilam że teraz to się juz powoli zaczną porody na nasyzm forum-spisałam do komory telefon od Emih i Jedyneczki ,żeby jaky co dać znać
Atabe wklej zdjęcia wózeczka jak jakieś masz :)))
Napiłabym się Coli ,ale nie chce mi się po nią iśc hihi

madzia ja juz mam dawno wpisane tel:-)
ja tez sie boje bo jestem dokładnie w tym samym terminie co kasik
i tak sobie dzis wspomniałam mój ostatni poród ,mnie tez wody odeszły a urodziłam po 19 godz mam nadzieje ze u niej bedzie lepiej i juz ma malutkiego przy cycu,ja teraz bede w domu dotad az bede w stanie wytrzymac bo w szpitalu to masakra
z jednej strony chciałabym zeby to juz sie skonczyło,wszystko boli ,rwa kulszowa w nocy do tego te puchniecie a jak sobie powspominam to dziekuje poczekam
wysłałam smsa do naszej kasik czy juz po czy jszcze sie biedna mecz,poprosiłam by dała znac co u niej,teraz czekam ,no oczywiscie pisałam ze ma buziaczki od nas wszystkich i ze jestesmy z nią

Ostatnia edycja:
Hej laseczki
właśnie zjadłam cała szklanę truskawek z cukrem hmmm ale dobre były :)
Jeżeli chodzi o chrzciny - to ja wczoraj z siostrą uzgodniłam, że zrobię je na święta :D (ona musi przylecieć z Anglii - ale jej małż musi duuuużo wcześniej uzgodnić termin w pracy- no i bilety na ich czwórkę w okresie świąt kosmicznie drogie :/). Poza tym na święta i tak babcie pitraszą więc wyjdzie nam taniej i dla mnie mniej roboty :p A tak zwołam wszystkich do mnie, zawsze mi pomogą i będzie git :D

PS. Czy wasze dzieciaczki też się tak rozpychają, że aż chwilami boli? Bo młoda ostatnio tak daje, że nieraz mam wrażenie, że mi skóra puści i ona wyskoczy :p a żebra to już mam tak poprzestawiane że szok.... A do tej pory taka grzeczna była :p Boszzzz mam w brzuchu aliena jakiegoś :p
Ponadto chyba bardzo się przejełam tym naszym Kasikiem i Perlą bo jakoś tu mnie szczypie, tam kujnie gdzieś w pochwie, tu brzuch się postawi, tam podbrzusze poboli, a i czuję jak nieraz mała napiera ... oj wczoraj stwierdziłam, że pewnie też jakoś wcześniej urodzę.... takie mam przeczucie... zobaczymy czy się sprawdzi... byle nie przed 36 tyg :/

olyv moja też się rozpycha jak szalona, ostatnio tak się pręży, że ja tylko na prosto mogę stać, albo leżeć, nawet nie ma mowy o tym, żebym się zgięła :-)

reklama
witam sie poniedzialkowo;-)
u mnie dzisiaj jakis leniwy dzien sie zapowiada,pospalam do teraz,za oknem deszcz i nic a nic mi sie nie chce-w sumie-standart.
co te lipcowe dzieciaczki takie niecierpliwe:szok:
kasik powodzenia,szybkiego porodu i duzo sil!!!!
no to teraz sie zacznie i po kolei bedzie nas bralo:-)
Maruska pomyslnych wiesci i koniecznie daj znac co ci powiedzieli.
ewcik mnie tez od wczoraj meczy stawiajacy sie brzuch,bol brzucha jak na okres i jakies klucia w podwoziu.
asim w koncu sie odezwalas
magdzia ja tez mysle ze lepiej po taxi dzwonic

ja tez naleze do tych u ktorych M ciagle w pracy,wiec jakby co taxi mi zostalo albo ktorys z sasiadow:sorry:oby mnie w nocy zlapalo albo w niedziele.

Do góry